Valérien Ismaël istedi yönetim harekete geçti: Beşiktaş'ta transfer operasyonu

Valérien Ismaël istedi yönetim harekete geçti: Beşiktaş'ta transfer operasyonu

Gelecek sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Beşiktaş, genç teknik adam Valérien Ismaël'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kartal, takımdan ayrılan Larin ve Batshuayi'nin yerini en kısa süre içerisinde doldurmak istiyor. Hareketli günler yaşayan Beşiktaş'ta Valérien Ismaël'in kadroya kazandırılmasını istediği isimler belli oldu.

Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, gelecek sezon taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Fransız teknik adam Valérien Ismaël'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah- beyazlı ekip iddialı bir takım kurmanın hazırlığı içerisinde.

Portekizli orta saha Gedson Fernandes ve Faslı stoper Romain Saïs takviyeleriyle transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, 46 yaşındaki teknik adam Ismaël'in tavsiyeleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

VALÉRİEN ISMAËL İSTEDİ YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Belçikalı forvet Michy Batshuayi ve Kanadalı forvet Cyle Larin ile yollarını ayıran Beşiktaş, forvet transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Göreve geldiği günden bu yana oynattığı futbolla taraftarların sevgisini kazanan Ismaël'in takıma kazandırılmasını istediği futbolcular belli oldu.

Fransız teknik adam Valérien Ismaël'in, takımdan ayrılan Batshuayi ve Larin'in yerini Haris Seferovic, Marko Arnautović, ve Wout Weghorst transferleriyle doldurmak istediği öğrenildi.

Siyah-beyazlı ekibin üç forvetten en az birini takıma kazandırmak için tüm imkanları zorlayacağı kaydedilirken Fransız teknik adamın ayrıca kanat oyuncusu Jovane Cabral, İttifak Holding Konyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı ve Karagümrük forması altında gösterdiği performansla adından söz ettiren Emre Mor için de ısrarcı olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN