Galatasaray'ın yıldız oyuncusu valizini topladı! Kulüp duyurdu: Teklif geldi, satılacak!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu valizini topladı! Kulüp duyurdu: Teklif geldi, satılacak!

Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da heyecan dorukta. Galatasaray, bu maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Ancak bu önemli maç öncesinde sarı-kırmızılı takımda önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek liderliğini sürdürmüştü. Şimdi gözler 36. haftada MKE Ankaragücü deplasmanındaki maça çevrildi ve Galatasaray, bu maçı kazanarak şampiyonluğunu ilan etme fırsatını yakalayacak.

GALATASARAY'DAN SICAK GELİŞME DUYURUSU

milot rashica

Galatasaray'ın sezon başında Norwich'ten kiraladığı ve gösterdiği etkileyici performansla taraftarların beğenisini kazanan Milot Rashica hakkında kulüpten önemli bir açıklama yapıldı.

Norwich Sportif Direktörü Stuart Webber, "Takımımızda satılabilir oyuncular bulunuyor. Rashica'nın ayrılacağını tahmin ediyorum. Oyuncuyla ilgilenen birçok takım var. Galatasaray'da çok başarılı bir kiralık dönemi geçirdi." şeklinde konuştu. Bu açıklamanın ardından İngiliz basını, Rashica'nın Galatasaray'da kalacağını iddia etti.

Bu sezon Galatasaray formasıyla resmi maçlarda 34 kez sahaya çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 6 gol atarak takıma önemli katkı sağladı ve aynı zamanda 7 asist yaparak da takım arkadaşlarına destek oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN