Giresunspor maçına saatler kala Galatasaray'da deprem! Okan Buruk bileti kesti 4 isim kadro dışı...

Giresunspor maçına saatler kala Galatasaray'da deprem! Okan Buruk bileti kesti 4 isim kadro dışı...

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonundan bu yana şampiyonluğa hasret kalan Galatasaray, yarın akşam Giresunspor'un konuğu olacak. Sarı-kırmızılı ekipte 4 isim Giresunspor karşılaşmasının kadrosuna alınmadı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını en yakın rakibi Fenerbahçe'nin dört puan önünde götüren Galatasaray, 21. hafta karşılaşmasında yarın Bitexen Giresunspor'un konuğu olacak. Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada rakibine 0-1 mağlup olan sarı-kırmızılı ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda yer alan Galatasaray, yarın akşam Giresunspor'a konuk olacak. Son olarak evinde ağırladığı Antalyaspor'u mağlup ederek galibiyet serisini 12 maça yükselten sarı-kırmızılı ekipte 4 isim Giresunspor maçının kadrosuna alınmadı.

2018-2019 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Galatasaray, sezon sonu mutlu sona ulaşmanın hesaplarını yaparken Okan Buruk'un gözüne giremeyen isimlerle vedalaşmaya hazırlanıyor.

4 İSİM KADRO DIŞI

Aslan bu doğrultuda şuana dek gösterdikleri performansla hayal kırıklığı yaratan Haris Seferovic, Yusuf Demir, Mathias Ross ve Patrick van Aanholt ile vedalaşmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip dört ismi de Giresunspor karşılaşmasının kadrosuna dahil etmedi.

Aslan'ın sezon başında Benfica'dan kiraladığı Seferovic'in kiralık sözleşmesini sonlandırması ve Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ile de yolları ayırması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekip ayrıca Yusuf Demir ve Mathias Ross'u da kiralık olarak göndermeye çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN