Görevinden istifa etmişti: Ahmet Ağaoğlu'ndan kötü haber!

Görevinden istifa etmişti: Ahmet Ağaoğlu'ndan kötü haber!

Son olarak Süper Lig'in 25. haftasında evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-1 ile geçen Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Yeni başkanını 25-26 Mart'ta seçecek olan Karadeniz ekibinde görevinden istifa eden başkan Ağaoğlu'nun kongrede aday olması bekleniyordu. Ancak Ağaoğlu'ndan kötü haber geldi.

Son olarak Süper Lig'in 25. haftasında evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-1 ile geçen son şampiyon Trabzonspor, puanını 41'e yükselterek galibiyet hasretine son verdi. Yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongrede seçecek Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan kötü haber geldi.

Geçen sezon 38 yıllık şampiyonluk hasretine son vermesine rağmen bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

Son şampiyon Karadeniz ekibinde 8 Nisan 2018'den bu yana başkanlık koltuğunda oturan Ahmet Ağaoğlu görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ağaoğlu'nun ardından ise teknik direktör Abdullah Avcı görevinden istifa ederken Adana Demirspor karşılaşmasında takımın başında Orhan Ak yer aldı.

Yeni başkanını 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleşecek kongrede seçecek bordo-mavili ekipte söz konusu tarihe kadar başkanlık koltuğunda mevcut asbaşkan Ertuğrul Doğan oturacak. Kongrede Ahmet Ağaoğlu'nun da aday olması beklenirken Ağaoğlu'ndan kötü haber geldi.

Bordo-mavili ekipte başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana Karadeniz ekibine 4 kupa kazandıran Ağaoğlu, kongrede aday olmayacağını açıkladı.

"HAKKINIZI HELAL EDİN..."

Ağaoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yapmış olduğunuz çağrılara ve vermiş olduğunuz desteğe bir kez daha çok teşekkür ediyorum ancak üzülerek ifade etmek isterim ki gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmam mümkün değil.

Değerli Trabzonsporlular, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor yönetim kurulunun olağanüstü seçim kararı aldığını ve bu karardan sonra başkanlık görevinden ayrıldığımı kamuoyuyla paylaşmıştım. Görevime devam etme noktasında gerek telefonla arayarak, gerekse de sosyal medyadan destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum.

Görev yaptığım beş sene boyunca büyük başarıların altına hep birlikte imza attık. Kazanmış olduğumuz dört kupada da her zaman söylediğim gibi, en büyük pay sahibi sizlersiniz. Camiamıza yaşatmış olduğunuz bu büyük mutluluk için bir kez daha siz büyük Trabzonspor taraftarlarına şükranlarımı arz ediyorum. Vermiş olduğunuz desteğe bir kez daha çok teşekkür ediyorum ancak üzülerek ifade etmek isterim ki gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmam mümkün değil. Bu kararımı anlayışla karşılayacağınız düşüncesiyle hepinize bir kez daha yürekten teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Görev sürem boyunca vermiş olduğunuz desteği ömrümün sonuna kadar unutmayacağım, Allah hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN