Güneş’ten kadroya derbi ayarı

Güneş’ten kadroya derbi ayarı

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle çıkış yakalayan Beşiktaş, Fenerbahçe mücadelesine özel hazırlanıyor. Milli takım arasında Fenerbahçe’nin zaaflarını belirleyen Siyah-Beyazlılarda teknik heyet, derbi için ilk 11 tercihini de netleştiriyor.

Sezon başında gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan ve takımın başına tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’i geçiren Siyah-Beyazlılarda Güneş’in yarattığı çıkışın sevinci sürüyor. Son 3 maçından galibiyetle ayrılan Beşiktaş’ta devre arasında takıma katılan isimlerin Güneş’in futbol mantalitesine uyması da Beşiktaş adına sevindirici etken oldu.

Milli takım mücadeleleri sebebiyle verilen aranın ardından zirve yarışında rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Şenol Güneş ve öğrencileri, Fenerbahçe’ye özel olarak çalışıyor.

Milli maç arasında futbolcularıyla yakından ilgilenen tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’te Fenerbahçe karşısında kimlere sorumluluk vereceğini belirledi. Devre arasında takıma katılan Omar Colley’i ilk 11’e süren Güneş, Fenerbahçe maçında da tecrübeli stopere ilk 11’de yer verecek. Colley’den sorumluluk isteyen Güneş, defansta diğer oyuncularla iletişim kurarak savunmayı yönlendirme işini Colley’e yükleyecek. Devre arasında takıma katılmasıyla Roiser’i kesen sağ bek Onur Bulut’ta Fenerbahçe’ye karşı ilk 11’de olacak.

İleri hatta göstereceği performansla merakla beklenen Vincent Aboubakar’da Şenol Güneş’in en fazla şeu beklediği isimlerden biri durumunda gözüküyor. Son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Güneş ve öğrencileri Fenerbahçe deplasmanında galibiyet alarak rakibiyle olan 5 puanlık farkı da 2’ye indirmek istiyor. Şenol Güneş, karşılaşmaya kadar oyuncularıyla özel görüşmeler yaparak motivasyon seviyelerini yükseltmek istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN