Halil Umut Meler, Belçika-Slovakya maçını yönetecek

Halil Umut Meler, Belçika-Slovakya maçını yönetecek

UEFA'nın resmi açıklamasına göre, Türk hakem Halil Umut Meler, EURO 2024 E Grubu'nda Belçika ile Slovakya arasında düdük çalacak. Meler'in yöneteceği mücadele, 17 Haziran Pazartesi günü TSİ 19.00'da, Frankfurt'taki aynı isme sahip statta gerçekleşecek.

FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler, EURO 2024 E Grubu'nda Belçika ile Slovakya arasında oynanacak maçta düdük çalacak.

Halil Umut Meler'e maçta yardımcılık edecek isimler ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Hollanda Futbol Federasyonundan Serdar Gözübüyük olarak belirlendi.

Teknolojinin de sahada etkin rol oynayacağı karşılaşmada, VAR pozisyonunda Alman hakem Bastian Dankert görev yapacak. Dankert'in yardımcılıklarını ise Alper Ulusoy ve Alman hakem Marco Fritz üstlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN