Hami Mandıralı'dan canlı yayında Abdülkadir Ömür'e zehir zemberek sözler! 'Haddini bil! Bu gücü nerden buluyorsun?'

Hami Mandıralı'dan canlı yayında Abdülkadir Ömür'e zehir zemberek sözler! 'Haddini bil! Bu gücü nerden buluyorsun?'

Trabzonspor'un unutulmaz ismi Hami Mandıralı, takımdan ayrılan Abdülkadir Ömür'e canlı yayında zehir zemberek sözlerle yüklendi.

Trabzonspor forması altında 263 gole imza atarak bordo-mavili ekibin tarihine geçen Karadeniz ekibinin unutulmaz ismi Hami Mandıralı, kış transfer döneminde Trabzonspor'dan ayrılarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür'e sert sözlerle yüklendi.

Trabzon yerel basınından gazeteci Hakan Yoloğlu'nun Youtube kanalına konuk olarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Hami Mandıralı, Abdülkadir Ömür'ün 'ben bu takımda oynamak istemiyorum' sözlerini sert şekilde eleştirdi.

'SEN KİMSİN? HADDİNİ BİL''

Mandıralı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ben hep şunun muhasebesini yapıyorum. Asla geldiğin yeri unutmayacaksın. Benim kulüp başkanıma hiçbir oyuncu 'Ben bu kulübün formasını bir daha giymeyeceğim' diyerek konuşma yapamaz. Onun için dedim ki sen kimsin? Haddini bil. Benim gençliğimde Trabzon'da soğuk havada idman yapıp soğuk suyla yıkanıyorduk. Ben geldiğim yeri unutmadım. Dostlarımdan haber geliyor. Bakıyorum bütün arızaları Trabzon'un çocukları çıkarıyor. Böyle olunca bizim duygularımız karışıyor.

Bu çocuk Trabzonspor Başkanı'na 'Ben bu takımda oynamak istemiyorum' diyecek cesareti nereden alıyor? Bunun altında benim bilmediğim başka şey vardır. Ben başkanın yerinde olsam nasıl davranırdım bilmiyorum. Herhalde o da gereğini yapmıştır. Bana çok dokundu. İdmana çıkmamak, 'sakatım' demek ne demek?

BU GÜCÜ NERDEN BULABİLİYORSUN?

Bu tavır beni çok rahatsız etti. Bu Trabzonspor! Gittiğin takım Trabzonspor'dan daha büyük takım mı? Niye? Bir defa bağırmışlar ona. Bana 350 bin defa bağırdılar. Lemi'ye yapılanları unutmayın. Bir gün Trabzonspor'u milletin ağzına sakız yaptık mı? Trabzonspor, bizim kimliğimiz. Sen kim oluyorsun? Sen bu cesareti nerden alıyorsun da başkan ile bu şekilde konuşuyorsun? Bu gücü nerden bulabiliyorsun? Demek ki o değeri gördükleri an bunları elden çıkarmak lazım.

Trabzon'un çocuğu böyle bir şey yaparsa buna ben üzülürüm. O zaman benim demem lazım ki Trabzonspor'un bana çok borcu var. Sen geleceksin 'ben idmana çıkmıyorum. Sakatım' diyeceksin. Sonra gittiğin hafta oynayacaksın. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN