Hasan Arat özel jetini kaldırdı! 50 milyon euroluk efsane stoper Beşiktaş'a geliyor. İmzası an meselesi...

Hasan Arat özel jetini kaldırdı! 50 milyon euroluk efsane stoper Beşiktaş'a geliyor. İmzası an meselesi...

Süper Lig'de bu sezon büyük düşüş yaşayan ve çok farklı hocalarla art arda çalışan Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Fernando Santos ile tekrardan çıkış yakalamak isteyen siyah-beyazlılardan güzel haber geldi. 50 milyon euroluk efsane stoper Beşiktaş'a geliyor. Hasan Arat özel jetini kaldırdı. İmzası an meselesi! İşte Beşiktaş’ta sürpriz transferin detayları...

Portekizli deneyimli hoca Fernando Santos ile yeni bir başlangıç yakalamak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Defans bölgesindeki eksiklikleri kapatmak isteyen siyah-beyazlılar aradığı ismi buldu. Başkan Hasan Arat özel jetini kaldırdı bile. 50 milyon euroluk efsane stoper Beşiktaş'a geliyor. Taraftarlar ismi duyunca sevinçten çıldıracak.

BEŞİKTAŞ'TAN SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ! HASAN ARAT GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Bu sezon erkenden file salan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Son olarak kurulan transfer komitesi öncülüğünde önemli kişileri transfer etmek isteyen siyah-beyazlı ekipte sürpriz bir gelişme yaşandı. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen siyah-beyazlı ekip, Portekiz ekibi Sporting'te forma giyen Sebastian Coates ile görüşmelere başladı.

yeni-proje-2024-04-07t110603-739.jpg

50 MİLYON EUROLUK YILDIZ GELİYOR

Fernando Santos defans hattındaki eksiklikleri kapatmak istediği ve buna öncelik verildiği ifade edildi. Bu doğrultuda takviye yapacak olan Beşiktaş, aradığı ismi ise Portekiz'de buldu. Kara Kartal'ın Sporting forması giyen 33 yaşındaki Sebastian Coates'i gündemine aldığı iddia edildi. Bir dönem 50 milyon transfer değeri olan yıldız oyuncu formuyla halen kendine hayran bıraktırıyor.

yeni-proje-2024-04-07t110550-426.jpg

Sporting forması giyen 33 yaşındaki stoperin 1 yıl daha sözleşme opsiyonu bulunuyor. Tecrübeli savunmacıyla görüşmelerin başladığı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN