Hasan Arat özel jetiyle almaya gitti! Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu. Şenol Güneş Süper Lig'e geri dönüyor...

Hasan Arat özel jetiyle almaya gitti! Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu. Şenol Güneş Süper Lig'e geri dönüyor...

Portekizli deneyimli hoca Fernando Santos ile yolları ayıran Beşiktaş'ta takımın başına kimin geçeceği merak konusu oldu. Birçok isim siyah-beyazlı kulüp ile ismi anılırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Hasan Arat özel jetiyle almaya gitti bile. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Şenol Güneş Süper Lig'e geri dönüyor. İşte sürpriz transferin detaylar haberimizde...

Süper Lig'de Trabzonspor ile üçüncülük yarışı veren Beşiktaş'ta işler yolunda gitmiyor. Fernando Santos'la istikrarı yakalayamayan siyah-beyazlı yönetim artık daha fazla dayanamadı. Portekizli hoca ile yollar ayrıldı. Peki Beşiktaş'ın yeni hocası kim olacak? İşte o sorunun yanıtı belli oldu. Taraftarlar bu ismi duyunca sevinçten çıldıracak. Başkan Hasan Arat özel jetiyle almaya gitti! Şenol Güneş Süper Lig'e geri dönüyor...

HASAN ARAT ÖZEL JETİNİ KALDIRDI! TARAFTARLAR ÇILGINA DÖNECEK

Uzun süredir Azerbeycan milli takımı ile adı geçen Şenol Güneş'in hangi takımın başına geçeceği belli oldu. Adı birçok takımla anılan ancak resmi açıklama yapılmayan Güneş'in yeni adresi şimdiden belli oldu. Beşiktaş taraftarları heyecana boğulacak. Hasan Arat özel jetini kaldırdı bile.

yeni-proje-2024-04-14t104935-865.jpg

BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASI BELLİ OLDU

Akşam'da yer alan habere göre; Şenol Güneş'in tekrardan Beşiktaş'ın başına geçeceği iddia edildi. Fernando Santos dönemi sonrası takımın başına Şenol Güneş getiriliyor.

yeni-proje-2024-04-14t104914-937.jpg

Süper Lig’de sürpriz bir takım ile görüşme halinde olduğu iddia edilen Şenol Güneş isminin önümüzdeki günlerde açıklanacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN