Hasan Arat şampiyonluk için gemileri yaktı! 75 milyon euroluk golcü Beşiktaş'a imza atıyor: Fransa'dan özel jetle getirilecek

Hasan Arat şampiyonluk için gemileri yaktı! 75 milyon euroluk golcü Beşiktaş'a imza atıyor: Fransa'dan özel jetle getirilecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Bu sezon Süper Lig'de büyük hayal kırıklığı yaşatan siyah-beyazlılar, aldıkları Ziraat Türkiye Kupası ile taraftarın gönlünü kazandı. Gelecek sezon şampiyonluğa oynamak isteyen kara kartaldan ilk transfer müjdesi geldi. Başkan Hasan Arat şampiyonluk için gemileri yaktı! 75 milyon euroluk golcü Beşiktaş'a imza atıyor. Fransa'dan özel jetle getirilecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı elde edemeyen Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ediyor. İnişli çıkışlı bir dönemden geçen siyah-beyazlılar, aldıkları Ziraat Türkiye Kupası ile taraftara morel verdi. Gelecek sezon şampiyonluk adına kadro kurmak isteyen kara kartaldan ilk transfer müjdesi geldi. Hasan Arat şampiyonluk için gemileri yaktı! 75 milyon euroluk golcü Beşiktaş'a imza atıyor. Fransa'dan özel jetle getirilecek. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek.

HASAN ARAT GEMİLERİ YAKTI! 75 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEŞİKTAŞ'A GELİYOR

Bu sezon gol atmada büyük sorunlar yaşayan Beşiktaş, aradığı forveti Fransa'da buldu. Akşam'da yer alan habere göre, Beşiktaş Futbol Direktörü Samet Aybaba'nın Pierre-Emerick Aubameyang ile yakından ilgilendiği iddia edildi. Marsilya'da forma giyen yıldız golcünün takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Geçtiğimiz yıl Suudi takımların ilgisini çeken Aubameyang, Ortadoğu'da yüksek bir popülariteye sahip.

yeni-proje-2024-05-30t090206-021.jpg

GELMEDEN TARAFTARIN GÖNLÜNÜ KAZANDI

Öte yandan, Marsilya'nın golcü futbolcusu Aubameyang, Twitter'da Beşiktaş'ın Guti imza töreninin videosunu beğendi. Aubameyang'ın Beşiktaş videosunu beğenmesi, sosyal medyada gündem yarattı.

yeni-proje-2024-05-30t090144-629.jpg

Pierre Emerick Aubameyang, Olympique Marsilya ile ilk sezonunda takımını sırtlayan isim oldu. 34 yaşındaki Gabonlu golcü, 17 gol atıp 8 asist yaparak takımının hem en çok gol atan hem de en çok asist yapan ismi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN