Hasan Arat şartlarını kabul etti! Efsane hoca Beşiktaş'ın başına ikinci kez getiriliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Hasan Arat şartlarını kabul etti! Efsane hoca Beşiktaş'ın başına ikinci kez getiriliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışları devam ediyor. Birçok isim gündeme gelirken son gelen bilgi taraftarları heyecana boğdu. Başkan Hasan Arat şartlarını kabul etti. Efsane hoca Beşiktaş'ın başına ikinci kez getiriliyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte o sürpriz isim...

Bu sezon Süper Lig'de istediği başarıyı yakalamayan ama Türkiye Kupası'nda finale kalan Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları sürmeye devam ediyor. Başkan Hasan Arat son olarak yerli hocalara daha sıcak baktığını ifade ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Hasan Arat şartlarını kabul etti! Efsane hoca Beşiktaş'ın başına ikinci kez getiriliyor. Şampiyon şimdiden belli oldu.

EFSANE HOCA BEŞİKTAŞ'IN BAŞINA GETİRİLİYOR

Akşam'da yer alan habere göre, Beşiktaş ile daha önce şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın'ın tekrardan siyah-beyazlıların başına getirileceği iddia edildi. Başkan Hasan Arat, Antalyaspor ile yarılan Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirmiş ve olumlu geçtiği belirtilmişti.

yeni-proje-2024-05-17t103728-452.jpg

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Pendikspor maçının ardından yeni sezonda takımın başında yer almayacağını açıklamıştı. Sergen Yalçın, "Başkan ve yönetimle hafta içi yaptığımız toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sezon sonunda devam etmeme kararı aldık." ifadelerini kullanmıştı.

HASAN ARAT TÜM ŞARTLARINI KABUL ETTİ

Haberde Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmeden önce belli şartlar koyduğu belirtildi. Deneyimli hoca sözleşmenin bir yıllık olmasını istiyor. Yalçın, ayrıca ekibini de kendi kurmak istiyor. Yalçın, göreve gelmesi durumunda takımdan 8-9 kişinin gönderilmesini ve en az 6 takviye yapılmasını talep etti. Hasan Arat'ın bu şartlara ise sıcak baktığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-05-17t103747-326.jpg

Bu şartların sağlanması halinde Sergen Yalçın, 1 yıllık kontrata imza atmaya sıcak bakıyor. Yalçın, ayrıca transferlerin titizlik için yapılmasını isterken, aksi takdirde ezeli rakipleriyle mücadele etmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN