Hasan Arat taraftarlara müjdeli haberi verdi: 30 milyon euroluk yıldız Beşiktaş için yola çıktı! Hayırlı uğurlu olsun

Hasan Arat taraftarlara müjdeli haberi verdi: 30 milyon euroluk yıldız Beşiktaş için yola çıktı! Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezon için çalışmalar başladı. Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden siyah-beyazlılar 11. kez kupayı müzesine götürmüş oldu. Kupa finali sonrası Başkan Hasan Arat taraftarlara müjdeli haberi verdi. 30 milyon euroluk yıldız Beşiktaş için yola çıktı! Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı elde edemeyen Beşiktaş, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u yenerek 11. kez kupayı müzesine götürdü. Elde edilen başarı sonrası Başkan Hasan Arat'tan taraftarlara müjdeli haber geldi. Arjantin basını son dakika olarak duyurdu. 30 milyon euroluk yıldız Beşiktaş için yola çıktı! Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

HASAN ARAT TARAFTARLARA MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Fotospor'da yer alan habere göre; transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Erik Lamela için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, 32 yaşındaki oyuncu için 1 Temmuz'dan itibaren serbest oyuncu olarak sözleşme imzalaması için sözlü teklifte bulundu.

yeni-proje-2024-05-24t105951-092.jpg

30 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEŞİKTAŞ'A GELİYOR

Gözler ise yıldız oyuncunun kararına çevrilmiş durumda. Ancak çıkan iddialara göre, Erik Lamela'nın Avrupa'da oynamak istediği ve şuan için Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi.

yeni-proje-2024-05-24t110001-682.jpg

La Página Millonaria'nın öğrendiğine göre Beşiktaş, Lamela'ya 1 Temmuz'dan itibaren serbest oyuncu olarak sözleşme imzalaması için sözlü teklifte bulundu. Yıldız oyuncunun bugüne kadar çıktığı en yüksek bonservis ise 30 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN