Hasan Arat'ın hayali sonunda gerçek oluyor! Beşiktaş 5 milyon euroluk yıldızı bedavaya alıyor. Özel jetiyle İstanbul'a inecek

Hasan Arat'ın hayali sonunda gerçek oluyor! Beşiktaş 5 milyon euroluk yıldızı bedavaya alıyor. Özel jetiyle İstanbul'a inecek

Beşiktaş'ta gelecek sezon kadro planlaması için çalışmalar başladı. Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı gösteremeyen siyah-beyazlılarda ilk hedef Ziraat Türkiye Kupası'nı eve götürmek. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlayan yönetimden taraftarlara müjdeli haber geldi. Hasan Arat'ın hayali sonunda gerçek oluyor! Beşiktaş 5 milyon euroluk yıldızı bedavaya alıyor. Yıldız oyuncudan ilk haber geldi. Özel jetiyle İstanbul'a inecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon istediği performansı göstermeyen Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Bu sezon birçok hoca ile anlaşıp yolları ayıran siyah-beyazlı ekipte teknik direktör arayışı sürerken transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Uzun zamandır taraftarın beklediği yıldız oyuncudan müjdeli haber geldi. Başkan Hasan Arat'ın hayali sonunda gerçek oluyor! Beşiktaş 5 milyon euroluk yıldızı bedavaya alıyor. Özel jetiyle İstanbul'a inecek.

HASAN ARAT'IN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Beşiktaş yönetimi, Arsenal ile sözleşmesini uzatmayacak olan eski futbolcusu Mohamed Elneny için yeniden harekete geçti. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk hedefleyen siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki Mohamed Elneny için temaslarını sıklaştırdı. Bonservisi elinde bulunan Mohamed Elneny'nin yakın çevresi de Mısırlı oyuncunun yeniden Beşiktaş'ta forma giymek istediğini dile getirdi.

yeni-proje-2024-05-22t113427-890.jpg

5 MİLYON EUROLUK YILDIZ BEDAVAYA GELİYOR

Beşiktaş'ta bir sezon kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Arsenal'e dönen Mohamed Elneny, İngiliz ekibiyle kariyerini sezon biter bitmez noktalama kararı aldı. Bonservisi elinde bulunan Mohamed Elneny için transfer harekatına başlayan Beşiktaş, 31 yaşındaki orta saha oyuncusundan ilk etapta olumlu geri dönüş aldı.

yeni-proje-2024-05-22t113439-545.jpg

Mohamed Elneny için Galatasaray ve Trabzonspor devre de olsa, Mohamed Elneny'nin yakın çevresinin deneyimli ismin yeniden Beşiktaş'ta forma giymek istediğini dile getirdi. Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde 36 maça çıkan Mohamed Elneny 1 gol ve 4 asistle mücadele etti. Mohamed Elneny bu sezon Arsenal formasıyla sadece 6 maça çıkabildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN