Her Türk oyuncu Avrupa’yı ister

Her Türk oyuncu Avrupa’yı ister

Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, kamp sürecinin olumlu geçtiğini söyledi. Cimbom’da şampiyonluk yaşamak istediğini belirten 24 yaşındaki oyuncu Avrupa hayali için “Her Türk oyuncu Avrupa’ya gitmek ister” dedi.

Galatasaray’ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, sezonun kalan bölümünden umutlu olduklarını söyledi. 24 yaşındaki oyuncu, Sarı-Kırmızılıların Antalya kampında idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ligde Dünya Kupası arası öncesinde Beşiktaş ve Medipol Başakşehir’i yenerek çıkışa geçtiklerini vurgulayan Kerem “Bence gerçekten verimli bir kamp geçirdik. Hazırlık maçlarının sonuçları aldatıcı olmaması gerekiyor. Lazio maçı bence oyun olarak bizim istediğimiz şekilde sonuçlandı. Ligi de güzel kapatmıştık, kaldığımız yerden devam edeceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu, Avrupa’da oynama hayalinin bulunduğunu belirtti. Sezon başında transferine ilişkin çıkan haberleri düşünmediğini anlatan Kerem “Her Türk oyuncu Avrupa’ya gitmek ister, orada ülkesini temsil etmek ister. Ben de bunu her zaman istiyorum ama tek amacım var Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak ve kendimi göstermek. Zor süreçlerden çıkabilmek önemli” diye konuştu. Geçen sene de iyi bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Kerem, şöyle devam etti: “Geçen sene kötü bir kadromuz yoktu ama maalesef geniş bir kadro değildik. Kupadan erken elendik ama 3 kulvarda gidecek, bu süreci devam ettirebilecek kadroya sahip değildik. Bu sezon hem geniş kadromuz var hem de yıldız ve tecrübeli oyunculara sahibiz. Şampiyonluk yarışını kaldırabilecek potansiyelde oyunculara sahibiz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN