Buruk’tan yıldızlara 2’nci şans

Buruk’tan yıldızlara 2’nci şans

Galatasaray’da sezon arası kampı devam ederken teknik heyet, forma şansı bulamayan isimler ve genç yıldızlarına odaklandı. Sarı-Kırmızılıların hocası Okan Buruk, transfer dönemine kadar Seferovic ve Van Aanholt’a ikinci bir şans vererek oyuncularının durumunu değerlendirecek.

Galatasaray’da Dünya Kupası arasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk ve ekibi, elindeki oyuncu grubu ile sistem çalışmalarına ağırlık veriyor. Devre arasına girmeden önce yakalanan formu ikinci devreye de taşımayı hedefleyen Buruk, fazla forma şansı bulamayan isimlere de fırsat tanımaya hazırlanıyor. Hazırlık kampında genç oyuncuların yanı sıra az forma fırsatı bulan isimleri değerlendirmeye alan teknik heyet, sahaya yansıyan performanslarda oldukça memnun kaldı. Teknik heyet, sezon başında transfer edilen isimlerde beklentileri karşılayamayanlara da ikinci bir şans tanımak istiyor.

Arjantinli yıldız Icardi’nin transferi sonrasında ikinci forvet hatta Gomis’in tercih edilmesiyle 3. forvet konumuna düşen Seferovic, bu durumun verdiği moral bozukluğu ile forma şansı bulamadı. Sezon başında Benfica’dan kiralanan ve Dünya Kupası’nda da boy gösteren İsviçreli futbolcu, takımdan ayrılmak istemediğini ve Benfica’ya geri dönmeyeceğini belirmişti. Bir diğer isimse sezon başında forma şansı bulan ancak kulübe alacaklarından ötürü ihtar çeken ve sonrasında sorunlar yaşayan Patrick van Aanholt’la Sarı-Kırmızılı takım ayrılık planları yapsa da Okan Buruk, bu iki isme son şansı vermek istiyor. Icardi’nin yokluğunda Gomis’le rekabete girecek Seferovic son şansını kullanacak. Formasını Kazımcan’a kaptıran Van Aanholt’un da toparlanmazsa bileti kesilecek.

Öte yandan Dünya Kupası’nda mücadele eden Victor Nelsson’a Avrupa kulüplerinin ilgisi her geçen gün biraz daha artarken Galatasaray transfer konusunda kararını verdi. Şampiyonluk hedefini göz önünde bulunduran sarı kırmızılılarda Sevilla başta olmak üzere İtalyan ve İspanyol kulüplerinin radarında olan Danimakalı stoperin ayrılık ihtimalini riskli bulundu. Bu nedenle devre arası transfer döneminde gelecek tekliflere kulübün kapıları kapatıldı.

CİMBOM’DAN RASHİCA HAMLESİ

Galatasaray’da devre arası çalışmaları devam ederken kadro planlaması da sürüyor. Sarı-Kırmızılılar kiralık yıldızı Milot Rashica için harekete geçti. Rashica’nın kulübü Norwich bonservis beklentisini yüksek tutunca, Sarı-Kırmızılılar 26 yaşındaki kanat oyuncusunu tekrar kiralama formülüne yöneldi. Galatasaray Yönetimi’nin amacı, yıldız oyuncusunu 1 yıl daha elinde tutarak kadronun iskeletini korumak. Benzer bir süreç tedavisine Arjantin’de devam eden Icari için de geçerli.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN