Victor Nelsson gündemi değerlendirdi: Transferi değil zaferi düşünüyorum

Victor Nelsson gündemi değerlendirdi: Transferi değil zaferi düşünüyorum

Galatasaray’ın Antalya’daki kampına katılan Victor Nelsson, transferi değil şampiyonluğu düşündüğünü ifade etti. Nelsson, Dünya Kupası’nda forma giydiği Danimarka ile gruptan çıkamadıkları için yaşadığı üzüntüyü ise “Hayal kırıklığı yaşıyoruz” ifadeleriyle anlattı.

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada Antalya’da kampa giren Galatasaray’da Dünya Kupası’ndan dönen Danimarkalı Victor Nelsson, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası’nda mücadele eden Danimarka’nın performansı hakkında konuşan Victor Nelsson “Danimarka için istediğimiz seviyeye çıkamadık. Öncelikli amacımız gruptan çıkmaktı. Bunu başaramadık. Fransa’ya karşı bir maçta oynama şansı yakaladım. Orada iyi performans sergilediğimi düşünüyorum ama gruptan çıkamadığımızdan dolayı hayal kırıklığı yaşıyoruz” dedi.

Galatasaray’ın geçen sezona göre daha az gol yediğini söyleyen Nelsson “Daha çok takımla ilgili bir şey. Marcao veya Abdülkerim ile alakalı değil. Çok iyi oyuncularımız var. Bu oyuncular bize çok yardımcı oluyor. Özellikle Muslera ve Torreira savunma dörtlüsüne çok yardımcı oluyor. Torreira, 6 numarada defansif orta saha olarak çok kaliteli bir oyuncu” ifadelerinde bulundu.
Transferi için Avrupa takımlarının yakından ilgisi olduğunun söylenmesi üzerine Nelsson “Galatasaray’daki performansıma odaklanıyorum. Transfer tarafına enerjimi vermiyorum. Bu sezon şampiyonluğu kazanmak istiyorum” dedi. Takım içinde genç oyuncuların bulunduğunu belirten Danimarkalı futbolcu “Takımda gerçekten yetenekli oyuncular var. Metehan ve Emin bunlardan bazıları. Bazen dil engeli oluyor ama onlarla konuşuyoruz. Gelip bir şeyler soruyorlar. Onlar da kendilerini geliştirmeye çok açık. Ben de elimden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyorum” şeklinde görüş belirtti.

Sarı-Kırmızılı oyuncu şampiyonluk yolunda kendi performansına odaklandığını anlatarak “Diğer takımlarım ne yaptığı bizi çok ilgilendirmiyor. Her maça kazanmak için çıkacağız. Maçlara odaklanmalı ve kazanmalıyız” değerlendirmesinde bulundu. Takımın golcüsü Icardi hakkında da değerlendirmede bulunan Nelsson “Icardi iyi bir oyuncu. Hem takım arkadaşlarımız hem de taraftarlar takımımızda olduğu için mutludur. Çok kaliteli bir oyuncu” diyerek sözlerini noktaladı.

CİMBOM’DA AANHOLT KRİZİ

Dünya Kupası arasına girilmesiyle transfer çalışmalarını da başlatan Sarı-Kırmızılı teknik heyet ve yönetim yabancı kontenjanında yer açmak için Patrick Van Aanholt ve Haris Seferovic ile yollarını ayırmak istiyor. Bu planlama doğrultusunda Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt’un menajeri ile bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray yönetimi olumlu bir sonuç alamadı. 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan tecrübeli sol bek için sezon sonuna kadar tüm alacaklarını ödemeyi göze alan yönetimin teklifini Aanholt kesin bir dille reddetti. Galatasaray sözleşmesini tek taraflı feshetmesi durumunda Aanholt için kasasından 5 milyon euro çıkarmak zorunda.

ASLAN’DA TEDAVİLER SÜRÜYOR

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, sakatlığı bulunan futbolculardan Mathias Ross haricindekileri ligin ikinci bölümünün ilk maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Hamza Akman’ın dış yan bağında bir yırtığı oluştuğunu belirten Yener İnce, Emre Taşdemir’in arka adale sakatlığı yaşadığını ve birkaç gün içinde takımla birlikte olacağına dikkat çekti. Tedavisine devam edilen Sergio Oliveira’nın kampa katıldığını aktaran Yener İnce “Sergio’nun lige yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. İcardi’nin sakatlığıyla ilgili olarak da tedaviyi ikiye bölüyoruz. İlk bölüm bittikten sonra Antalya dönüşünde konuşacağız” dedi. İnce, Yunus Akgün’ün de ilk maça yetişeceğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN