Galatasaray yönetimi eleştirdiği için sözleşmesi feshedilmişti! Belhanda'dan Fatih Terim itirafı: "Konuyu hemen kapattı..."

Galatasaray yönetimi eleştirdiği için sözleşmesi feshedilmişti! Belhanda'dan Fatih Terim itirafı: "Konuyu hemen kapattı..."

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor forması altında gösterdiği performansla adından söz ettiren Younes Belhanda, Galatasaray'daki eski teknik adamı Fatih Terim hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

2020-2021 sezonunun Mart ayında Nef Stadyumu'nda oynan ve 2-2 sona eren Sivasspor karşılaşmasından sonra dönemin sarı-kırmızılı yönetimini hedef alan açıklamaları nedeniyle Galatasaray tarafından sözleşmesi feshedilen, bir süre kulüpsüz kaldıktan sonra geçtiğimiz yaz transfer döneminde Adana Demirspor'a imza atan Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda, Galatasaray'daki eski teknik adamı Fatih Terim hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

SARI-KIRMIZILI YÖNETİMİ HEDEF ALMIŞTI

2020-2021 sezonunun 29. haftasında Galatasaray'ın evi Nef Stadyumu'nda oynan ve 2-2 sona eren Sivasspor karşılaşması sonrasında sarı-kırmızılı yönetimi hedef alarak "Gel statla ilgilen. Sahada mücadele eden, oynayan biziz. Dolayısıyla hafta sonu oynayabilmemiz için her şeyi yapmaları ve oynamak için iyi koşulları sağlamaları gerekiyor. Antrenman merkezimiz bile buradan daha iyi. Bu normal mi? Üstelik her gün Florya'da antrenman yapıyoruz. Ve Florya'daki saha buradakinden daha iyi. Bu normal mi? Bu normal değil." açıklamasında bulunan Belhanda'nın sözleşmesi dönemin Galatasaray yönetimi tarafından feshedilmişti.

Belhanda'yı ikna ettik" - Son Dakika Haberleri

Bir süre kulüpsüz kaldıktan sonra geçtiğimiz yaz transfer döneminde Adana Demirspor'a imza atan yıldız orta saha oyuncusu Akdeniz ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken sarı-kırmızılı ekibin efsane teknik adamı Fatih Terim hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

FATİH TERİM HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMA

Sabah'a konuşan Belhanda, Fatih Terim hakkında "Kendisine kızma veya soru sorma gibi bir durumumuz olmuyordu. Zaten sizi yedeğe aldığında gidip de kendisine bir şey soramazsınız. Ben bir defa as kadroda olmadığımı görünce gidip kendisine beni niye yedeğe aldığını sordum. O da bana, 'Çünkü hoca benim' diyerek konuyu bu şekilde hemen kapattı" diye konuştu.

Belhanda, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 131 kez sahaya çıkarken, bu mücadelelerde 22 kez gol sevinci yaşadı. Belhanda, Galatasaray formasıyla 26 kez de asist yaptı. Yıldız futbolcu özellikle Fatih Terim döneminde takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olmuştu.

İşte Fatih Terim-Belhanda görüşmesinin detayları - Son Dakika Spor Haberleri

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN