FIFA'dan Galatasaray'a kötü haber! Muslera'ya tarihi ceza

FIFA'dan Galatasaray'a kötü haber! Muslera'ya tarihi ceza

FIFA, Gana-Uruguay maçı sonrasında yaşananlar nedeniyle 2011 yılından bu yana Galatasaray formasını terleten tecrübeli kaleci Fernando Muslera'ya soruşturma açmıştı. FIFA'nın sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli kalecisine tarihi bir ceza vermeye hazırlandığı öne sürüldü.

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı değerlendirmek için için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a FIFA'dan kötü haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde FIFA'dan yapılan açıklamada Dünya Kupası'nda H Grubu'nun son haftasında 2-0 sona eren Uruguay- Gana karşılaşmasının ardından maçın hakemine yoğun tepki gösteren dört futbolcu ve Uruguay Futbol Federasyonu hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı vurgulanmıştı. Soruşturma sonucunda Galatasaray'ın tecrübeli eldiveni tarihi bir ceza ile karşı karşıya kalabilir.

MUSLERA'YA SORUŞTURMA

FIFA Disiplin Komisyonu, Uruguay'ın Gana ile yaptığı maçın ardından yaşananların nedeniyle Uruguay Futbol Federasyonu ile Galatasaray'ın başarılı eldiveni Fernando Muslera, Edinson Cavani, Jose Gimenez ve Diego Godin hakkında disiplin soruşturması açtığını açıklamıştı. Söz konusu dört futbolcuya da ceza verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

FIFAdan 4 Uruguaylı futbolcuya soruşturma Muslera da listede yer alıyor

MUSLERA'YA TAVAN CEZA

Sabah gazetesinin haberine göre; en büyük ceza Atlético Madrid'in 27 yaşındaki savunma oyuncusu Gimenez'e gelecek. Başarılı savunma oyuncusunun 15 maç men cezası alması bekleniyor.

Aslan'ın başarılı eldiveni Muslera ise hakeme fiziksel müdahalede bulunduğu içim tavan ceza alabilir. Galatasaray'ın başarılı kalecisinin 10 ila 15 maçtan men cezası alması bekleniyor. Muslera'nın 15 maç ceza alması beklenirken sarı-kırmızılı camiada ise 'men' kararının Süper Lig 'de uygulanma ihtimali endişesi hakim.

Eğer Muslera "bireysel disiplin cezası" cezası alırsa, bu ceza sadece Uruguay Milli Takımı'nı değil; Galatasaray'ı da etkileyecek. Fernando Muslera'nın herhangi bir men cezası alması halinde cezasını Süper Lig'de çekeceği kaydedildi. Bu durumda Muslera, ocak ayında oynanacak Fenerbahçe derbisini de kaçıracak.

FIFAdan 4 Uruguaylı futbolcuya soruşturma Muslera da listede yer alıyor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN