Herkesi şaşırtan gelişme! Fırtına'nın yeni teknik direktörü belli oldu: Trabzonspor'u o isim çalıştıracak

Herkesi şaşırtan gelişme! Fırtına'nın yeni teknik direktörü belli oldu: Trabzonspor'u o isim çalıştıracak

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da dün gerçekleşen olağanüstü kongrede 1129 geçerli oyun 919’ni alan Ertuğrul Doğan bordo-mavili ekibin yeni başkanı oldu. Doğan'ın başkanlık koltuğuna oturmasıyla beraber Karadeniz ekibindeki teknik direktör sorunu da çözüldü.

Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrasında olağanüstü kongre kararı alan Trabzonspor'da yeni başkan Ağaoğlu yönetiminde asbaşkan olarak görev yapan Ertuğrul Doğan oldu. Doğan'ın başkan seçilmesiyle beraber bordo-mavili ekibin yeni teknik adamının kim olacağı da netlik kazandı.

Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında bordo-mavili ekibin yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu olurken Karadeniz ekibinde son oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında takımın başında Orhan Ak yer aldı.

YENİ HOCA BELLİ OLDU

Yeni yönetimin hoca konusunda nasıl bir adım atacağı merak konusu olurken Adana Demirspor'un İtalyan teknik adamı Montella, Kayserispor'un teknik adamı Çağdaş Atan ve İstanbulspor'un teknik adamı Fatih Tekke'nin Trabzonspor'un başına geçebileceği ileri sürüldü.

Akşam saatlerinde resmi site aracılığıyla açıklama yayınlanan Trabzonspor, sezon sonuna kadar Orhan Ak ile devam edileceğini açıkladı.

Bordo-mavili ekipten yapılan resmi açıklamada, bugün yapılan toplantı sonucu yönetim kurulunun Teknik Direktör Orhan Ak ile sezon sonuna kadar devam kararı aldığı belirtildi.

Trabzonspor'un açıklaması şu şekilde:

"Başkanımız Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulumuzun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, bu sezon sonuna kadar Teknik Direktör Orhan Ak ile çalışılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.

Teknik Direktörümüz Orhan Ak ve ekibinin başarılı olacağına dair inancımızı değerli camiamız ve kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN