Herkesi şaşırtan gelişme! Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Herkesi şaşırtan gelişme! Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Karadeniz ekibinde Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında yeni teknik adamın hangi isim olacağı merak konusu olurken söz konusu konuda düğüm çözüldü.

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Ümraniyespor'a 1-2 mağlup olarak iç sahada 36 maç sonra yenilgi yüzü gördü. Pazar günü evinde Montella yönetimindeki Adana Demirspor'u ağırlayacak Trabzonspor'da Abdullah Avcı görevinden istifa ederek bordo-mavili yöneticiler, kulüp çalışanları ve futbolcular ile vedalaştı.

Yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongrede seçecek bordo-mavili ekipte söz konusu tarihe kadar tüzük gereği asbaşkan Ertuğrul Doğan başkanlık koltuğunda oturacak.

Başarılı teknik adamın istifasının ardından bordo-mavili ekibin yeni teknik adamının hangi isim olacağı merak konusu oldu.

FIRTINA'NIN YENİ TEKNİK ADAMI BELLİ OLDU

Yeni yönetim belli olana kadar oyuncu izleme ekibinin başında yer alan İhsan Derelioğlu'nun bordo-mavili ekibin yedek kulübesinde birinci adam olacağı öne sürülürken Derelioğlu isminin bordo-mavili camiada kabul görmediği iddia edildi.

ak.jpg

Derelioğlu'na onay verilmemesinin ardından Adana Demirspor karşılaşmasında Karadeniz ekibini hangi ismin çalıştıracağı merak konusu olurken bordo-mavili taraftarların merak ettiği konuda düğüm çözüldü.

Pazar günü oynanacak ve haftanın zorlu mücadelesi olarak görülen karşılaşmada Trabzonspor'un başında görevinden istifa eden Abdullah Avcı'nın yardımcı antrenörü Orhan Ak'ın görev alacağı öğrenilirken Ak'ın olağanüstü kongreye kadar takımın başında olabileceği ifade edildi.

Orhan Ak'ın Abdullah Avcı ile beraber istifa etmemesi ve Adana Demirspor karşılaşmasında bordo-mavili ekibin başında görev alacak olması Karadeniz ekibinin taraftarları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN