İcardi 1 maç ceza aldı Pascal Nouma Erman Toroğlu'nu aradı: Hocam beni yaktılar

İcardi 1 maç ceza aldı Pascal Nouma Erman Toroğlu'nu aradı: Hocam beni yaktılar

SkySpor kanalında Beşiktaş-Galatasaray maçını değerlendiren Erman Toroğlu, İcardi'nin aldığı 1 maçlık ceza sonrası Pascal Nouma'nın kendisini aradığını açıkladı. Duayen yorumcu 1-0'lık derbi mağlubiyeti sonrası Hasan Arat ve Fernando Santos içinse ayrı bir parantez açtı.

TFF O MAÇI NASIL URFA'DA OYNATIYOR?

Derbide futbol yok, maç yok ama maçtan sonra olay çok beyanat savaşları... Futbolumuzu bozan önce yöneticiler, sonra amigo gazeteciler sonra hakemler. Süper Kupa maçı Urfa'da oynanacak yarı otomatik sistem var mı? Yok. TFF Başkanı'nın o maçı Urfa'da oynatma gücü var mı? İmkansız...

BEŞİKTAŞ CAMİASI SADECE SANTOS'U DEĞİL HASAN ARAT'I DA GÖNDERİR

Beşiktaş son haftalarda gol yemiyordu geri pas yan pas geri pas yan pas bulursam atayım diyordu. Böyle Beşiktaş'ı babam da oynatır. Beşiktaş taraftarı bunu istemez. Fernando Santos sezon sonuna kadar böyle oynamaya devam ederse camia sadece Santos'u değil Hasan Arat ve yönetimini de kovar.

depophotos-18246302.jpg

MUSRATİ'Yİ BEĞENMEDİM

Yeni transferlere bakıyorum bir Muci iyi diğerlerinde bir şey göremedim. Beşiktaş böyle futbol oynamaz, silik şahsiyetsiz zavallı futbol oynanmaz. Al Musrati'ye bakıyorum beni tatmin etmedi. Kendi kalesine attığı için değil, Musrati oynayamıyor. Cenk Tosun 70'e kadar sahada kalıyor, Cenk ölmüş. Semih Kılıçsoy silik kaldı, çocuğa topu getiremediler ki yoksa Semih toplara çok iyi vuran bir yetenek.

İCARDİ'Yİ GÖREN VAR MI?

Galatasaray'da sadece futbolcularla Okan Buruk arasında sorun yok, yöneticiler arasında da problemler var. İcardi derbide sadece 18 kez topla buluşmuş, İcardi sahada var mıydı yok muydu ben göremedim. Adam gidiyor 2 ay yok, adam gidiyor 1 ay yok, bu adamlara dünya kadar para veriyorlar. İcardi'nin neden Barcelona'da şurada burada oynayamadığı belli oldu, çünkü onlar vermiyor bu paraları.

depophotos-18246322.jpg

Cenk Tosun'un pozisyonu net penaltı değil. Colley'in kırmızı kart kararı doğru.

FENERBAHÇE'DE HERKES KOŞMUYOR

Fenerbahçe Hatay karşısında rahat galibiyet aldı ama Dzeko gerçekten yaşlı 45 dakikayı zor çıkarıyor. Cengiz Ünder hazır değil, Tadic çok kaliteli ama yürüyerek oynuyor. Fenerbahçe'de hep beraber koşmuyorlar. Fenerbahçe kontra yemeye çok müsait bir takım.

NOUMA İCARDİ CEZASINDAN SONRA BENİ ARADI

Pascal Nouma, İcardi'ye verilen cezadan sonra beni aradı. Beni yaktılar hocam dedi. İcardi'nin görüntüleri TFF'de var o görüntülere göre İcardi'nin kaç maç ceza alması gerekiyor? Pascal Nouma İcardi'ye verilen cezaya bakın bana yapılan muameleye bakın dedi, her şey ortada.

icar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN