Icardi yeni tarzıyla herkesi şaşırttı! Bir bakan bir daha bakıyor: Yok artık Icardi...

Icardi yeni tarzıyla herkesi şaşırttı! Bir bakan bir daha bakıyor: Yok artık Icardi...

Son haftalarda beklentilerin altında kalarak gol yollarında etkisiz bir performansa imza atan Icardi, büyük bir sürprize imza atarak tarzını değiştirdi. Yıldız golcü, yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

Son haftalarda gol yollarındaki etkisiz performansıyla beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan Arjantinli golcü Mauro Icardi, yeni tarzıyla herkesi şaşırttı. Sarı-kırmızılı ekibin golcü ismi, büyük bir sürprize imza atarak saçlarını boyadı.

Geçen sezon kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan geçtiğimiz yaz transfer dönemimde ise 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sarı-kırmızılı ekibe imza atan Arjantinli yıldız, tarzını değiştirdi. Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlık sonrasında gol yollarında etkisiz bir performansa imza atan Arjantinli golcü, yeni tarzıyla herkesi şaşırttı.

Sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli yıldızı, bu akşam oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde büyük bir sürprize imza atarak saçını pembeye boyadı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda eşi Wanda Nara ile olan fotoğrafına yer veren golcü futbolcu, yeni tarzını paylaştı. Arjantinli yıldız, paylaşımında "Her günümü koşulsuz sevgisiyle dolduran KADIN'a, bana iki güzel prenses veren KADIN'a, yoldaşım, sırdaşım ve hayatımın aşkına" ifadelerini kullandı.

Bu sezon 36 karşılaşmada 20 gol 9 asiste imza atan yıldız golcünün yeni tarzı herkesi şaşırttı. İşte Arjantinli golcünün herkesi şaşırtan yeni tarzı...

Mauro Icardi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel imajını değiştirdi - 2

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN