İngilizler Fenerbahçe'nin kapısına dayandılar! Ferdi Kadıoğlu için astronomik teklif. Ali Koç kasayı parayla doldurup taşıracak

İngilizler Fenerbahçe'nin kapısına dayandılar! Ferdi Kadıoğlu için astronomik teklif. Ali Koç kasayı parayla doldurup taşıracak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Takıma birçok takviye yapılması beklenirken gideceklerin listesi belli oldu. Bu sezon performansıyla kendine hayran bırakan Ferdi Kadıoğlu için İngilizler Fenerbahçe'nin kapısına dayandı. Milli futbolcu için astronomik teklif. Başkan Ali Koç kasayı parayla doldurup taşıracak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri peş peşe yaşanmakta. Bu sezon performansıyla parmak ısıttıran Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği merak konusu oldu. Lig bitimi ile takımdan ayrılacağı kesinleşen milli yıldızın yeni adresi merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. İngilizler Fenerbahçe'nin kapısına dayandılar! Ferdi Kadıoğlu için astronomik teklif. Ali Koç kasayı parayla doldurup taşıracak.

İNGİLİZLER FENERBAHÇE'NİN KAPISINA DAYANDI

Ferdi Kadıoğlu transferinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Akşam'da yer alan habere göre; Sarı-lacivertlilerin parlayan yıldızı için bu sefer de Premier Lig'den West Ham United'ın devreye girdiği ileri sürüldü. Adı sık sık Arsenal ile anılan Ferdi için bir diğer İngiliz takımı West Ham United devreye girdi.

yeni-proje-2024-05-24t103549-255.jpg

FERDİ KADIOĞLU İÇİN ASTRONOMİK TEKLİF! ALİ KOÇ TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

"westhamzone" adlı sitede yer alan habere göre; Londra ekibi, 24 yaşındaki sol bek için Fenerbahçe'ye kısa süre içinde 22 milyon euroluk teklifte bulunacak. Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 50 maça çıktı. Milli futbolcu, 3 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

yeni-proje-2024-05-24t103600-477.jpg

Ferdi'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 20 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN