İsmail Kartal Fenerbahçe'nin tarihine geçti! Bir ilki başardı...

İsmail Kartal Fenerbahçe'nin tarihine geçti! Bir ilki başardı...

2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken sarı-lacivertli ekibin teknik adamı İsmail Kartal, Fenerbahçe tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'e indirerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Kanarya'nın tecrübeli teknik adamı İsmail Kartal, bu sonuçla bir ilke imza atarak Fenerbahçe'nin tarihine geçti.

2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinde elde edilen zaferle adını sar-lacivertli ekibin tarihine yazdırdı.

Opta'nın aktardığına göre; Kanarya'nın tecrübeli teknik adamı İsmail Kartal, Fenerbahçe tarihinde iki Süper Lig sezonunda Beşiktaş'ı her iki maçta da mağlup eden ilk ve tek teknik adam oldu. Kartal, sarı-lacivertli ekipteki ilk dönemi olan 2014-2015 sezonunda da Beşiktaş'ı her iki maçta da mağlup etme başarısı göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN