İsmail Kartal sahaya bile ayak bastırmıyordu! Ali Koç 5 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Takımdan apar topar gönderildi

İsmail Kartal sahaya bile ayak bastırmıyordu! Ali Koç 5 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Takımdan apar topar gönderildi

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmaları tam gaz devam ediyor. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertli yönetim, takımdan gönderilecek oyuncuların listesini oluşturdu. Gelen ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Teknik direktör İsmail Kartal sahaya bile ayak bastırmıyordu! Başkan Ali Koç 5 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Takımdan apar topar gönderildi. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaybeden Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Bir yandan transfer çalışmaları yapan sarı-lacivertli yönetim bir yandan da başkanlık seçimlerine odaklanmış durumda. Takımdan birçok yıldızın gönderileceği öğrenilirken gelen son bilgi taraftarları şaşkına çevirdi. İsmail Kartal sahaya bile ayak bastırmıyordu! Başkan Ali Koç 5 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. Takımdan apar topar gönderildi.

İSMAİL KARTA SAHAYA BİLE AYAK BASTIRMIYORDU! ALİ KOÇ YILDIZ OYUNCUNUN BİLETİNİ KESTİ

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem yaşanmaya devam ediyor. Şampiyonluğun kıl payı gitmesiyle taraftarlardan büyük bir tepki alan Başkan Ali Koç, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Takımdan birçok futbolcunun gönderileceği ifade edilirken sıcak bir gelişme yaşandı. Ortaya atılan iddialara göre, Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak katılan ancak İsmail Kartal ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Süper Lig'de lisansı bile çıkarılmayan Ryan Kent, takımdan ayrılıyor. 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu, takımdan gönderiliyor.

yeni-proje-2024-05-30t103200-687.jpg

TAKIMDAN APAR TOPAR AYRILMA KARARI ALDI

Glasgow Rangers'tan bedelsiz olarak transfer ettiği ve hazırlık maçlarında sergilediği performansla herkesi heyecanlandırdığı Ryan Kent, teknik direktör İsmail Kartal ile yaşadığı sorunlar nedeniyle forma şansı bulamamıştı. Hal böyle olunca Kent, İskoçya'ya dönme kararı aldı. Sezon içinde sosyal medya hesabından Fenerbahçe ile alakalı tüm fotoğrafları silen ve takımda huzursuzluk yaratan Ryan Kent yıldızının parladığı ülke olan İskoçya'ya geri dönme kararı aldı.

yeni-proje-2024-05-30t103215-904.jpg

Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen bir an önce sarı-lacivertli takımdan ayrılarak kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Ryan Kent bu sezon forma giydiği 18 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN