İsmail Kartal Szymanski, Dzeko, Tadic, İrfan Can Kahveci ve Fred'i oyundan aldı Fenerbahçe Anadolu takımına döndü

İsmail Kartal Szymanski, Dzeko, Tadic, İrfan Can Kahveci ve Fred'i oyundan aldı Fenerbahçe Anadolu takımına döndü

Fenerbahçe-Samsunspor maçının ardından GurmeSpor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Serhat Akın 1-1'in faturasını İsmail Kartal'a kesti.

Süper Lig'in 21.haftasında Samsunspor ile Ülker Stadı'nda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de kaçan 2 puanın faturası İsmail Kartal'a kesildi. 90 dakikanın ardından GurmeSpor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Serhat Akın, tecrübeli teknik direktörün saha içi dokunuşlarını eleştirirken, ünlü yorumcunun 'Tadic, Dzeko, Szymanski, İrfan ve Fred'i çıkarın Fenerbahçe sıradan bir takım oluyor' sözleri oldukça dikkat çekti.

İşte Serhat Akın'ın Fenerbahçe-Samsunspor maçı değerlendirmeleri...

Fenerbahçe psikopatça totem yapılacak bir kulüp değildir, maç oynanıyor kulüp başkanı nerede? İsmail Kartal beyaz boğazlı kazak giyiyor başka kazak yok mu? Bunların hepsi totem düşüncesiyle yapılan şeyler.

BU 5 OYUNCUYU ÇIKAR FENERBAHÇE SIRADAN BİR TAKIM OLUYOR

Fenerbahçe Konyaspor'a ilk yarıda 5 gol attı, 5-0'dan sonra İsmail Kartal alt yapıdan oyuncu alsa sahaya o göze batmaz, ama 1-1'ken yaptığı değişikliklerde defolar ortaya çıkıyor. Tadic, Dzeko, Szymanski, İrfan Can ve Fred'i çıkarın Fenerbahçe sıradan, Anadolu takımı gibi bir takım oluyor.

Emre Mor takımdan baya uzak kalmış bir futbolcu, bu adamı nasıl kurtarıcı olarak sahaya giriyor? Bir de Emre Mor'un nerde oynadığı belli değil. Maç 5-0 olur Emre Mor'u oyuna atarsın onu anlarım ama 1-1'ken Emre Mor neden oyuna girer?

İSMAİL KARTAL YETERLİ DEĞİL

İsmail Kartal panik yapıyor, İsmail Kartal'ın kapasitesi yetmiyor. Fenerbahçe takım olarak efsane bir takım bu takımın başına Yılmaz Vural'ı da koysan Hikmet Karaman'ı da koysan bu kadar puan toplardı. Bu oyuncu değişikliklerini sıradan bir adam da yapar.

Doldur boşalta dönüyor Fenerbahçe, içeride Dzeko yok! İsmail Kartal'ın birebir ilişkileri çok iyi ama her futbolcunun da gönlünü hoş edemezsin. İsmail Kartal'ın oyun bilgisi eksikliği var. Fenerbahçe'nin son 5 senesine bakalım Cocu'dan beri sezonun ilk haftaları var, sonra bir düşüş başlıyor, ligin sonlarına doğru kayboluyor.

MAÇLARA NEDEN GELMİYORSUN ALİ KOÇ?

Bu maç nasıl 1-1 bitti bunun analizinin yapılması lazım, eğer yapılmazsa komple sezonu kaybedersin. Kaçan 2 puandan sonra şakşakçılığa gerek yok sorunu bulun ve çözün. Her konuşmada varsın, basketbol maçlarında varsın futbol maçlarına neden gelmiyorsun başkan?

SAMSUNSPOR İLE NE FARKIN VAR?

İsmail Kartal gitmiş Tokat'tan kaleci hocası getirmiş burası Fenerbahçe. Sen Schumaher ile oynadın Fenerbahçe'nin nasıl bir camia olduğunu bilmiyor musun? Oyundan çıkan 5 futbolcunun yerine giren oyuncular kalite olarak çıkanların muadili değiller. Samsunspor da doldur boşalt oynuyor Fenerbahçe de. Senin takımın 250 milyon dolar Samsunspor 5 milyon dolar iki takım arasında ne fark kaldı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN