İsmail Kartal'dan Fenerbahçeli taraftarlara sitem

İsmail Kartal'dan Fenerbahçeli taraftarlara sitem

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile çekişen UEFA Konferans Ligi'nde ise çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, yeterli desteği alamadığını düşündüğü için taraftarlara sitem etti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile amansız bir şampiyonluk rekabeti içerisinde olan Fenerbahçe, Avrupa'da da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, UEFA Konferans Ligi'nde Olympikaos engelini aşarak yarı finale yükselmenin hesaplarını yapıyor.

''İSMAİL KARTAL'A GELİNCE, 'HOCA MI BU?' DİYORLAR''

6c14c125607c4546b5d8f92c58aec8f8.jpg

Fenerbahçe'nin müthiş geçen sezonunda en büyük paylardan birisi şüphesiz İsmail Kartal'a ait. Ancak tecrübeli teknik direktör, camiasından gerekli desteği alamadığını düşünüyor. Spor Arena'ya konuşan İsmail Kartal, ''Bıçak sırtında görev yapıyorum ben. Ne medyada ne de kendi camiamda destek var! Hoca kötü. Avrupa’da ilk 8’e girmiş, en çok ülke puanı kazandırmış bir hocaya ve takıma yapılıyor bunlar. Benim yaptığımı yabancı bir hoca yapsa, heykelini dikerlerdi. Ama birileri imparator oluyor, dünyanın en iyi hocası oluyor. Ama İsmail Kartal’a gelince, “Hoca mı bu?” Gücüme gidiyor, ağırıma gidiyor. Benim de takımımım da önü kesiliyor'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN