İsmail Kartal'ın '3 evladı' Fenerbahçe'yi perişan etti: Zajc, King ve Krunic bizi mahvetti hocam

İsmail Kartal'ın '3 evladı' Fenerbahçe'yi perişan etti: Zajc, King ve Krunic bizi mahvetti hocam

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda geriye düşmesine rağmen Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenen Fenerbahçe maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 90 dakikanın ardından İsmail Kartal'ın değişiklikleri eleştiri konusu olurken, tecrübeli teknik adamın Krunic ısrarı ise homurdanmalara yol açtı.

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü Dzeko ve Batshuayi'nin golleriyle 2-1 yendi. 90 dakikanın ardından Serdar Ali Çelikler Neo Spor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Krunic, King ve Zajc'a' ayrı bir parantez açması dikkat çekti. İşte Çelikler'in değerlendirmeleri...

FUTBOLCULAR DOKTOR VE FİZİK ANTRENÖRLERİNDEN MEMNUN DEĞİLLER

5 tane lig maçı kaldı, son İstanbulspor maçını zaten kazanırsın, artı Olympiakos maçı. Artık bütün futbolcular sağlıklı gelsin diyoruz ama gelemiyoruz. Çünkü Fenerbahçe'nin doktoru iyi değil. Fenerbahçe'de bazı futbolcular özel antrenör hocası tutmuş, fizik antrenörleri de iyi değil. Futbolcular, doktor için bizi erken döndürüyor diyorlar. Oyuncular hem doktor için hem de fizik antrenörleri için yetersizler görüşünde birleşmişler. Savaşa gireceksiniz önce ordunun sağlam olması lazım.

gljhxkhxqaakxi7.jpg

HANİ BATSHUAYİ 10 DAKİKA OYNARDI?

Batshuayi için 10 dakikalık durumu var demişti İsmail Kartal, bu akşam 50 dakika oynadı, o zaman hoca 'lanet olsun giderse gitsin artık' demiş olabilir. Rusya kampına erken gidilmiş ve takımın orada döküldüğü söyleniyor. Takımın fizik olarak düşüş yaşadığı haftalarda gerekli yüklemelerin yapılmadığı, bu iki sebepten dolayı sakatlıkların olduğu iddia ediliyor.

İSMAİL KARTAL KÜÇÜK TAKIM KAFASINDA

Tolunay Kafkas Marcao'yu oyuna alır almaz Karagümrük'ü bitirdi, Can'la Güven çıkınca Karagümrük kitlendi. 49'da Dzeko'nun golü olmasaydı Fenerbahçe golü nasıl bulacaktı merak ediyorum. İsmail Kartal'ın değişiklikleri küçük takım hocası değişiklikleri. İsmail Kartal'ın içinden Ankaragücü hocası havasını çıkartamıyoruz. Son dakikalarda Bonucci'yi almalar, Mert'leri sahaya sürmeler, Olympiakos karşısında 3-2'yi bulunca 'bu skor yeter, aman abi' tavırları...

gljqrpmwoaa8ryh.jpg

İSMAİL KARTAL'IN EVLATLARI FENERBAHÇE'Yİ MAHVETTİ

Livakovic bu maçta iyiydi güven verdi. Ferdi Kadıoğlu savunma olarak problemli. Çağlar Söyüncü iyi değil, Serdar Aziz ondan iyi durumda. Çağlar'ın iyi maç çıkardığını hatırlamıyorum. Fenerbahçe'nin sol stoperine Djiku'nun gelmesi lazım. İsmail Kartal'ın 3 evladı Fenerbahçe'yi mahvetti 'Zajc - King ve Krunic' Fred'in, İsmail Yüksek'in yerine denenen Zajc ve Krunic 5 dakika oynayabilecek futbolcular. King organ nakli oldu galiba bir türlü geri gelemedi, gelse Tadic 15-20 dakika dinlenecek ama yok!

gljgmybxoaa5yo1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN