İsmail Kartal'ın yerine Jose Mourinho gelsin diyenlere ateş püskürdü: Art niyetlisiniz

İsmail Kartal'ın yerine Jose Mourinho gelsin diyenlere ateş püskürdü: Art niyetlisiniz

BTV kanalında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemini değerlendiren Evren Turhan-Ümit Özat ikilisi çok önemli açıklamalarda bulundu. Sarı Laciverti kulübün eski kaptanlarından Özat'ın 'İsmail Kartal'ın yerine Mourinho gelsin' diyenleri eleştirmesi de ayrıca dikkat çekti.

EVREN TURHAN: SANCHES PRİMLERİ DAĞITTI

Sergio Oliveira özür dilerse belki affedilebilir, Galatasaray'da Davinson Sanches aldığı 500 bin liralık primlerinin hepsini çalışanlara, personellere dağıtmış.

ÜMİT ÖZAT: OKAN BURUK İÇİN F.BAHÇE DERBİSİ ÇOK ÖNEMLİ

İki takımın da ipleri kendi evinde. Geçen sezon Galatasaray-Fenerbahçe maçında Okan Buruk oyuncularını diskodan çağırdı getirdi derbiye çıkardı diyorlardı hadi bakalım bu sene de diskodan getirsin!

İSMAİL KARTAL'IN YERİNE MOURİNHO DİYENLER ART NİYETLİDİR

Fenerbahçe'nin şampiyonluk için tek reçetesi birlik beraberlik. Son 10 haftaya girilirken İsmail Kartal yerine Jose Mourinho deniyorsa, konuşuluyorsa bunları söyleyenler art niyetlidir. Size iki tane senaryo çizelim; Galatasaray şampiyon olamazsa Ndomble yanlış transfer, Zaha'yı idare edemedi, Angelino niye gitti, Ziyech'i nasıl aldı deyip bombalarlar. Ama şampiyon olsun Okan Buruk iyi yönetti, iyi idare etti, kaosları yansıtmadı diyecekler. İsmail Kartal için de aynı durum geçerli, rekorları kırmış, şu kadar gol atmış, şu kadar puan toplamış hepsi unutulur gider.

Eğer Galatasaray yönetimi Okan Buruk'a güveniyorsa uzatacaksın kontratı 3 senelik sözleşme imzalayacaksın. Oyuncuları 3'er yıllık 5'er yıllık alıyoruz ama hocalarla hep 1'e senelik kontrat yapıyoruz.

FENERBAHÇE'DE 9 OYUNCU GİTMELİ

Serdar Aziz, Bonucci, Luan Peres, Zajc, Mert Hakan Yandaş, Kent, King, Serdar Dursun ve Batshuayi'yi gönderilmeli. Bu futbolcuların yerine 22-25 yaş aralığında yetenekli oyuncular transfer edilmeli. Bu sene üzerinde Ali Koç'u eleştirmem çünkü belki de son 10 yılın en iyi kadrosunu kurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN