İspanya basını sonunda duyurdu! Carlo Ancelotti, Arda Güler'e güzel haberi verdi. Sevinçten ne yapacağını şaşırdı

İspanya basını sonunda duyurdu! Carlo Ancelotti, Arda Güler'e güzel haberi verdi. Sevinçten ne yapacağını şaşırdı

Sezon başında Fenerbahçe'den İspanya devi Real Madrid'de transfer olan Arda Güler, burada ufak bir sakatlık yaşamış ve uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Sakatlığını güçlü bir şekilde atlatan milli yıldız bir türlü eflatun-beyazlı formayı giyerek sahada kendine şans bulamıyor. Beklenen haber ise sonunda geldi. İspanya basını sonunda duyurdu! Carlo Ancelotti, Arda Güler'e güzel haberi verdi. Tüm Türkiye sevinçten havalara uçacak.

Büyük umutlarla Real Madrid'de transfer olan Arda Güler, forma şansı bulmakta zorlanmaya devam ediyor. Bu konuda Türk taraftarların sık sık eleştirisini alan İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti sonunda kararını değiştirdi. İspanya basını sonunda duyurdu. Ancelotti, Arda Güler'e güzel haberi verdi...

İSPANYA BASINI DUYURDU: ÖZEL OLARAK GÖRÜŞTÜLER

En son 16 Mart tarihinde Real Madrid formasını 5 dakika giyen Arda Güler'e güzel haber verildi. Milli yıldız sevinçten havalara uçacak.

yeni-proje-2024-04-23t165413-560.jpg

İspanya basınından Defansa Central’de yer alan habere göre, Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

AVCELOTTI GÜZEL HABERİ VERDİ! ARDA GÜLER SEVİNÇTEN HAVALARA UÇACAK

Ancelotti, görüşmede yıldız futbolcuyu son haftalarda oynatacağını söyledi. İtalyan teknik adam, Arda'nın kulüpte başarılı olacağına inandığı ancak ona her zaman sabırlı olması gerektiğini hatırlattığı kaydedildi.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Arda Güler 7 maçta 98 dakika süre alırken 1 gol atma başarısı gösterdi. Arda’nın kulübüyle olan sözleşmesi 2029 yılında sona eriyor.

yeni-proje-2024-04-23t165521-321.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN