İstismar suçuyla ceza almıştı: Ünlü futbolcu kefaletle serbest

İstismar suçuyla ceza almıştı: Ünlü futbolcu kefaletle serbest

Cinsel saldırı suçundan 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan eski futbolcu Dani Alves'in 1 milyon euro kefalet bedelini ödemesi şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Geçtiğimiz ay cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan eski Barcelona ve Brezilya Milli Takımı futbolcusu Dani Alves, mahkeme tarafından suçlu bulunarak 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

1 MİLYON EUROYLA SERBEST KALDI

Ancak Barcelona'da yapılan mahkeme, Alves'in temyiz başvurusu üzerine 1 milyon euro kefaletle serbest bırakılmasına karar verdi.

BİN METREDEN FAZLA YAKLAŞMASI YASAK

İspanyol ve Brezilya pasaportlarını teslim etmesi ve ülke dışına çıkmaması şartıyla serbest bırakılan Alves'in haftalık mahkeme kontrollerini yerine getirmesi gerektiği belirtildi. Ayrıca, mağdurun evine, iş yerine veya sık sık gittiği yerlere bin metre yaklaşmasını engelleyen bir yasaklama emri de Alves'e uygulandı.

Barcelona Kulübü, yaşanan bu olayların ardından kulübün efsaneleri listesinden Dani Alves'i çıkartmıştı. Bu karar, Alves'in kariyerindeki önemli bir dönemeç olarak değerlendirilen Barcelona'daki unvanının ve katkısının resmi olarak tanınmaması anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN