İtalya basını duyurdu: Okan Buruk'un prensi Icardi sezon sonu gidiyor! Wanda Nara’nın giydiği sweatshirt taraftarları yıktı

İtalya basını duyurdu: Okan Buruk'un prensi Icardi sezon sonu gidiyor! Wanda Nara’nın giydiği sweatshirt taraftarları yıktı

PSG takımından bitik bir halde Galatasaray'a gelen ardından burada form bulan Arjantinli golcü Mauro Icardi son dönemde sık sık transfer haberleri ile anılmakta. Sezon sonu gideceği düşünülen Icardi için flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalya basını son dakika olarak duyurdu. Okan Buruk'un prensi Icardi sezon sonu gidiyor! Wanda Nara’nın giydiği sweatshirt taraftarları yıktı. İşte Mauro Icardi’nin gideceği yeni takımı...

Galatasaray'ın ikonik haline gelen golcüsü Mauro Icardi için flaş bir iddia ortaya atıldı. Icardi’nin eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sarı-kırmızılı taraftarları yıktı geçti. İtalya basını duyurdu. Okan Buruk'un prensi Icardi sezon sonu gidiyor!

PSG’den 10 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan Mauro Icardi, gösterdiği performansla dev kulüplerin radarına girmiş durumda. Arjantinli golcü Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın sosyal medya paylaşımı ortalığı ayağa kaldırdı.

OKAN BURUK'UN PRENSİ ICARDI SEZON SONU GİDİYOR

Nara, sosyal medya hesabından Serie A ekiplerinden Juventus takımının siyah beyaz renkli sweatshirtü ile poz verdi. Bu poz sonrası İtalyan basınından Tuttomercatoweb, Icardi’nin Juventus’a transfer olabileceği gündeme geldi.

yeni-proje-2024-04-05t123144-131.jpg

İTALYA BASINI DUYURDU

İtalya basınında yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Mauro Icardi için İtalya'ya dönüş olabilir mi, belki gelecekte Juventus'a transfer olabilir mi? Inter Arjantinli eski santrforun şu anda Galatasaray'da forma giydiği ve Serie A'dan ayrıldıktan sonra çeşitli yerel takımlarla anlaştığı yönündeki dedikodular aylardır devam ediyor ve son birkaç saatte sosyal medyada yaşanan bir sosyal medya olayı nedeniyle konu tekrar gündeme geldi"

yeni-proje-2024-04-05t123249-072.jpg

Galatasaray formasını bu sezon 39 maçta giyen 31 yaşındaki Icardi, 24 gol attı, 11 asist yaptı. Icardi’nin Transfermarkt’a göre güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN