İtalyan basını resmen duyurdu! Uğurcan Çakır dünya devine imza atıyor

İtalyan basını resmen duyurdu! Uğurcan Çakır dünya devine imza atıyor

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. İtalyan basını bordo-mavili ekibin başarılı eldiveni Uğurcan Çakır'ın yeni takımını duyurdu.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Sezonu Medipol Başakşehir karşısında alınan 3-1'lik yenilgi ile kapatan bordo-mavili ekip, milli file bekçisi Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmak üzere.

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor, milli eldiven Uğurcan Çakır ile vedalaşmaya çok yakın.

27 yaşındaki başarılı eldivenin Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'a transfer olacağı öne sürülse de bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, söz konusu iddiaları net bir dille yalanlayarak "Uğurcan kaptanımız. Ben kaptanımı satmam. Ne Uğurcan’ın gerek yurt içi gerekse yurt dışı için gitme talebi var ne de bize gelen herhangi bir teklif var. Bu tür tartışmalara artık son verilsin." açıklamasında bulunmuştu.

Başkan Doğan'ın Uğurcan Çakır hakkında yaptığı bu açıklama sonrasında milli eldivenin futbol hayatına Trabzonspor'da devam etmesi beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun aktardığına göre Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetimindeki Roma, Trabzonspor'un başarılı eldiveni Uğurcan Çakır'ı gündemine aldı. İtalyan ekibi, genç eldiven Mile Svila'yı kiralık olarak takımdan göndermesi halinde Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmak için girişimlere başlayacak. Transferin olumlu şekilde sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

61 Saat'ten Hasan Tüncel'in aktardığına göre ise Roma, Uğurcan Çakır’ı gündeminde tutan Roma milli eldiveni kısa transfer listesine ekledi. Kiralık olarak düşündüklerini oyuncuya bildirdiler. Ara dönemde teklif veren Nottingham Forest ise listesinin 2. sırasına yeniden Çakır’ı koydu. Henderson olmazsa Çakır için gelecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN