Jaden Philogene, uzun yıllar unutulmayacak bir gol attı

Jaden Philogene, uzun yıllar unutulmayacak bir gol attı

Acun Ilıcalı'nın sahipliğini yaptığı Hull City, İngiltere Championship'in 32. haftasında Rotherham'ı 2-1 mağlup etti. Acun Ilıcalı'nın gözde yıldızı Jaden Philogene, mücadelede olağanüstü bir gole imza attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

İngiltere Championship'in 32. haftasında Hull City ile Rotherham karşı karşıya geldi. Aesseal New York Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı maçta Hull City, yenik duruma düşmesine rağmen sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Hull City'ye galibiyeti getiren golleri, Jaden Philogene ve Noah Ohio kaydetti.

Hull City'nin Aston Villa'dan kiraladığı Jaden Philogene, karşılaşmada uzun yıllar unutulmayacak güzellikte bir gole imza attı. Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında transfer ettiği Jaden Philogene hakkında "Bir sağ açık aldım, aklın hayalin durur. Şu ismi bir kenara yazar mısın: Jaden Philogene" şeklinde konuşan Acun Ilıcalı'nın sözleri ise yeniden gündem oldu.

Jaden Philogene'nin müthiş golü:

22 yaşındaki Jaden Philogene, bu sezon çıktığı 17 karşılaşmada 7 gol atıp, 5 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN