Jose Mourinho: Her gün bağıracağım bu savaşı durdurun

Jose Mourinho: Her gün bağıracağım bu savaşı durdurun

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Ukrayna'da yaşanan savaşın sona ermesini istediğini belirterek ''Çok tarafsız ve akılcı bir konuşma yapacağım. Ukrayna’daki savaşın hemen durması lazım. Ayrıca, dünyadaki tüm savaşların durması lazım. Bir an önce durun. Bunu her gün söylemem gerekiyorsa söylerim. Savaşları durdurun'' dedi.

Roma’nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşın bir an önce durmasını istedi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Vitesse karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında barış çağrısında bulunan Mourinho, şunları söyledi:

“Çok tarafsız ve akılcı bir konuşma yapacağım. Ukrayna’daki savaşın hemen durması lazım. Ayrıca, dünyadaki tüm savaşların durması lazım. Bir an önce durdurun. Bunu her gün söylemem gerekiyorsa söylerim. Savaşları durdurun.

Burada siyasetten bahsetmiyorum. Şahsi olarak siyasetle çok ilgili biriyimdir. Ancak, kamuoyu önünde siyasi sözler kullanmam. Yine de her gün bağıracağım. Savaşı durdurun. Tüm savaşları durdurun!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN