Kadınlar Ligi'nde fırtına gibi başlangıç

Kadınlar Ligi'nde fırtına gibi başlangıç

TFF Kadınlar 3. Ligi 9. Grupta yer alan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, sahasında ağırladığı Afyonkarahisar Anadolu Gücü’nü 4-1 mağlup ederek lige fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

kadinlar-liginde-firtina-gibi-baslangic-2.jpg

Yetiştirdiği başarılı sporcularla ülkemizi ve şehrimizi gururla temsil eden Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, kadın futbolunda da önemli bir marka olma yolunda ilerliyor.

3. Lig 9. Grupta yer alan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, ligin ilk maçında sahasında Afyonkarahisar Anadolu Gücü’nü ağırladı.

Osmangazi Spor Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda Eskişehirli futbolsever de takip etti.

kadinlar-liginde-firtina-gibi-baslangic-3.jpg

Karşılaşmaya Esra Yarım, Büşra Akduman, İrem Talaz, Nurşen Turan, Zehra Okur, Sıla Uyar, Esma Nur Çelik, Kader Polat, Elvan Nur Yarım, Yağmur Özbay ve Rabia Tiryaki 11’i ile başlayan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, maçta etkili bir futbol ortaya koydu.

Rakibine oynadığı futbolla büyük baskı kuran Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı güzel oyununu 4 golle süsledi. Temposu yüksek maçta Afyonkarahisar Anadolu Gücü de hanesine tek gol yazdırırken, karşılaşma Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonunda skorbord önünde galibiyet pozu verilirken, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen takımı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

kadinlar-liginde-firtina-gibi-baslangic-4.jpg

TFF Kadınlar 3. Liginde, gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar play-off maçlarında yer alma hakkını elde edecek. Gruplarında normal sezonu ilk sırada tamamlayan takımlar seri başı olarak ‘play-off’lara katılacak. Play-off’lar sonucunda toplam 5 takım 2023-2024 sezonunda Kadınlar 2. Ligi’nde yer alma hakkını elde edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN