Kanarya seriye kanatlanacak

Kanarya seriye kanatlanacak

Süper Lig’in lideri Fenerbahçe, 14’üncü hafta maçında Bitexen Giresunspor’u konuk edecek. Evinde oynadığı son 14 müsabakada yenilgi yaşamayan Sarı-Lacivertliler, serisine bir çentik daha atarak Dünya Kupası arasına moralli girmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Bitexen Giresunspor’u konuk edecek. Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 17.00’de başlayacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Fenerbahçe rakibini konuk ettiği son 7 müsabakada kaybetmedi. Sarı-Lacivertliler ayrıca ligde sahasında oynadığı 14 maçta da yenilmedi. Evinde oynadığı son 14 Süper Lig maçında 11 galibiyet, 3 beraberlik alarak hiç mağlubiyet yaşamayan Fenerbahçe, son 6 iç saha karşılaşmasında da puan kaybetmedi. Süper Lig’de oynadığı son 8 müsabakanın 6’sında gol yemeyen Sarı-Lacivertliler, bu sezon rakiplerine en az şut fırsatı tanıyan takım konumunda yer aldı.

Fenerbahçe’de sakatlığı süren Luan Peres, Gustavo Henrique, Lincoln Henrique, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Eğribayat Giresunspor karşısında forma giyemeyecek. Sarı-Lacivertli ekipte Sivasspor mücadelesinde ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atılan Michy Batshuayi, Giresunspor müsabakasında cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN