Fenerbahçeli futbolcunun eşinin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu: Bir şeyler oluyor sandım endişelendim!

Fenerbahçeli futbolcunun eşinin paylaşımı sosyal medyada gündem oldu: Bir şeyler oluyor sandım endişelendim!

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique'nin eşi Adriana Muller, dün sabah saat 9'u 5 geçe ülke genelinde hayatın durması nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Yaşadıkları sosyal medyadan açıklayan Muller'in paylaşımı kısa süre içinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique'nin eşi Adriana Muller, 10 Kasım nedeniyle yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84'üncü yılında Anıtkabir'de düzenlenen devlet töreniyle saygıyla anılırken yurt genelinde saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla yollardaki trafik akışı durdu, protokol ve vatandaşlar Atatürk'e saygı duruşunda bulundu. Bazı vatandaşlar ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Lincoln'ün eşi Muller paylaşımlarıyla dikkat çekiyor

ŞAŞKINLIK YAŞADI

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Lincoln Henrique'nin eşi Adriana Muller, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saat 9'u 5 geçe ülke genelinde hayatın durması nedeniyle şaşkınlık yaşadı.

10 Kasım sabahında saat 9'u 5 geçe trafikte olduğunu belirten Adriana Muller, yaşananlar karşısında endişe duyduğunu belirterek, sirenlerin çalma nedenini öğrendikten sonra kendisinin de saygı duruşuna katıldığını açıkladı.

Fenerli yıldızın eşi saat 9'u 5 geçe trafikteydi! Gördükleri sonrası telefona sarıldı

İşte Muller'in çok sayıda yorum ve beğeni alan o paylaşımı:

"Bu sabah dışarıdaydım. Bir anda trafik durdu ve insanlar arabasından inmeye başladı. Bir şeyler oluyor sandım, endişelendim ve çevredeki birine ne olduğunu sordum. Aldığım cevabın ardından bu ülkeyi ve insanlarını bir kez daha sevdim. Hemen saygı duruşuna katıldım. Bundan sonra her yıl 09.05'te bunu tekrarlayacağım. Türkiye'nin ve dünya tarihinin önemli lideri Atatürk'ü ölüm yıl dönümünde saygıyla anıyorum."

Fenerli yıldızın eşi saat 9'u 5 geçe trafikteydi! Gördükleri sonrası telefona sarıldı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN