Kanarya'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kartal'ın yıldızı Fenerbahçe'ye imzayı attı!

Kanarya'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kartal'ın yıldızı Fenerbahçe'ye imzayı attı!

Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldız ismiyle anlaşmaya vararak ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı attı.

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Kanarya, ezeli rakibi Beşiktaş'a tarihi bir transfer çalımı atarak siyah-beyazlı ekibin yıldız ismiyle anlaşmaya vardı.

Bonucci ve Krunic'i kadrosuna katarak transfer sezonuna transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, bu kez Beşiktaş'ın yıldız ismiyle anlaşmaya vararak ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı attı.

Mynet'te yer alan habere göre; Kanarya, sezon sonunda Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu Salih Uçan ile anlaşmaya vardı.

FENERBAHÇE'YE İMZA ATTI

Siyah-beyazlı yöneticilerin yıldız futbolcuyla yapılan görüşmelerde olumsuz sonuç almasını fırsat bilen sarı-laciverti yöneticiler Salih Uçan ile sezon sonu için söz kesti. 30 yaşındaki orta saha futbolcusunun ise Beşiktaş ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamaması nedeniyle Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği öne sürüldü.

Salih Uçan'dan kariyer rekoru - Son Dakika Haberleri

Sezon sonuna kadar siyah-beyazlı formayı terletecek Salih Uçan'ın sezon sonunda Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia edildi.

Bu sezon 27 maçta Beşiktaş formasını terleten Salih Uçan, bu karşılaşmalarda 3 gol 5 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu 2012-2019 yılları arasında da Fenerbahçe formasını terletmişti.

30 yaşındaki yıldız futbolcu, sarı-lacivertli forma altında 67 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 5 gol 9 asiste imza atmıştı.

Kanarya'nın transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN