Kanarya'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! Beşiktaş'ın yıldızı adım adım Fenerbahçe'ye! Yer yerinden oynayacak...

Kanarya'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! Beşiktaş'ın yıldızı adım adım Fenerbahçe'ye! Yer yerinden oynayacak...

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldız ismini kadrosuna katmak için transfer çalışmalarına başladı.

Ara transfer döneminde hızlı bir giriş yaparak Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i kadrosuna katan, Çağlar Söyüncü'nün transferi için ise son pürüzleri gidermeye çalışan Fenerbahçe, bu kez golcü takviyesi için çalışmalara başladı. Kanarya, ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. İspanyol devi Atlético Madrid formasını terleten milli savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün transferi için son pürüzleri gidermeye çalışan sarı-lacivertli ekip, bu kez golcü takviyesi için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Gol yollarındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen Fenerbahçe, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı transfer listesine aldı.

Sarı-lacivertli yöneticilerin Afrika Kupası'nda bulunan yıldız oyuncunun son durumunu takip ettiği ve Beşiktaş ile pazarlık masasına oturmak için hazırlıklara başladığı öne sürüldü.Aboubakar, Avrupa'da Oktay Derelioğlu'nun 25 yıllık rekorunun peşinde

2025 yılına dek Beşiktaş ile sözleşmesi bulunan golcü futbolcu, bu sezon siyah-beyazlı forma altında 22 maçta görev alırken takımına 11 gol 3 asistlik katkı sundu. 32 yaşındaki golcü futbolcunun güncel piyasa değerinin 6 milyon euro olduğu öğrenildi.

Kanarya'nın kısa süre içerisinde Beşiktaş'a resmi teklif sunması bekleniyor. Yıldız futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN