Karadeniz Fırtınası'na Hatayspor freni

Karadeniz Fırtınası'na Hatayspor freni

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, Hatayspor deplasmanına konuk oldu. Yeni Hatay Stadyumu'ndaki maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Trabzonspor, maçtan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'u 2-1 yendi. Trabzonspor, Enis Bardhi ile 9. dakika öne geçerken, Hatayspor bu gole 47. dakikada Ayoub El Kaabi ve 50. dakikada Bertuğ Yıldırım attı. Bu sonucun ardından Trabzonspor, ligde deplasmanda oynadığı son 5 maçta galibiyet alamadı. Hatayspor ise ligde 5 maç sonra kazandı. Trabzonspor, 35 puanda kaldı. Hatayspor 20 puana yükseldi.

Trabzonspor, ligin bir sonraki haftasında sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Hatayspor, Gaziantep FK deplasmanına gidecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN