Karın Kaslarını Şekillendirmek ve Spor Salonu Olmadan Daha Düz Bir Göbeğe Sahip Olmak İçin 4 Sır!

Karın Kaslarını Şekillendirmek ve Spor Salonu Olmadan Daha Düz Bir Göbeğe Sahip Olmak İçin 4 Sır!

Formda bir fiziğe ve iyi tanımlanmış kaslara sahip olmak, egzersiz yapmaya karar veren herkesin hedefidir. Özellikle mide ve karın bölgesi söz konusu olduğunda, vücudun hareketsiz yaşam tarzı ve kötü beslenme alışkanlıklarından en çok "etkilenen" kısmıdır...

Ancak bazı durumlarda çok çalışıp doğru egzersizleri hata yapmadan yapsak bile kas yapısını tanımlayamıyoruz. En azından bugüne kadar. Çünkü burada karın kaslarını şekillendirmenin belki de bilmediğimiz ve sonunda yapılan tüm çabaları takdir etmemizi sağlayacak 4 sır var.

haberici-001.jpg

DURUŞUN ÖNEMİ

Ultra tanımlanmış karın kaslarına sahip olmanın ilk sırrı, duruş üzerinde çalışmaktır. Ayrıca sonsuz bir dizi mekik, egzersiz ve hamle yapabiliriz, ancak yanlış pozisyonda kalırsak, hepsi işe yaramaz.

Duruşu iyileştirmek için her yerde yapabileceğimiz basit kasılma egzersizleriyle kendimize yardımcı olabiliriz. Havayı dışarı atarak perine bölgesini kasmaya ve nefes alarak gevşetmeye çalışalım. Özel bir çaba harcamadan tüm karın bölgesini güçlendirecek çok basit bir uygulama.

PİLATES VE NEFES İLE KENDİMİZE YARDIMCI OLALIM

Karın kaslarını daha iyi tanımlamak ve fotoğrafik bir göbeğe sahip olmak için pilatesten bazı egzersizleri ödünç alabiliriz. Yatarken veya otururken havayı dışarı verirken göbeği kasmaya çalışırız. Tüm bunlar sırtınızı düz ve omuzlarınızı sabit tutarken. Hareketsiz apnede 10-15 saniye sonra rahatlayıp tekrar deneyebiliriz. Başlangıç ​​seviyesindeysek ardı ardına 5 tekrarı geçmiyoruz ve birbiri ardına iyi bir nefes alıyoruz.

haberici2.jpeg

KARIN KASLARINI ŞEKİLLENDİRMEK VE DAHA DÜZ BİR GÖBEĞE SAHİP OLMAK İÇİN 4 SIR

Daha "geleneksel" egzersizlerden bazıları günlük antrenman rutinimizde eksik olmamalıdır. Hem klasik versiyonda hem de yan versiyonda tahta özellikle uygundur. Plank, diğer ab egzersizlerine göre bir avantaja sahiptir. En önemli ve genellikle hafife alınanlardan biri olan travers dahil bölgedeki tüm kasları uyarabilir. Haftada en az 3 kez 20 saniyelik 3 tekrarla başlıyoruz.

Karınlar sadece spor salonunda şekillendirilmez. Ama aynı zamanda ve her şeyden önce masada. Otomatik olarak "kaplumbağa" yaratan yiyecekler yoktur, sadece iyi beslenme alışkanlıkları vardır. Amacımız kasın üzerinde biriken yağları çıkarmak olacaktır.

Bu nedenle tavsiye, lifler ve baklagiller gibi metabolizmayı ve bağırsak çalışmasını uyaran gıdalara odaklanmaktır. Doğru miktarda protein ve karbonhidrattan asla vazgeçmeyiz. Kaslarımız için yakıt ve enerji kaynağıdırlar.

Her durumda, diyetimizi değiştirmek istiyorsak, bunu kendiniz yapmaktan kaçınmak daha iyidir. Kötü sürprizlerle karşılaşmamak ve aniden güçsüz kalmamak için beslenme uzmanının desteği şarttır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN