Kartal eski aşkına kavuşuyor: Tayfur Bingöl'le anlaşıldı

Kartal eski aşkına kavuşuyor: Tayfur Bingöl'le anlaşıldı

Geride kalan sezonda gösterdiği performansla taraftar ve camianın beğenilerini toplayan Tayfur Bingöl Alanyaspor'a geri dönmüştü. Beşiktaş kiralık aşkını bonservisiyle kadrosuna katacak.

Geride kalan sezonda özellikle teknik adam Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle performansını artıran Tayfur Bingöl, taraftar ve camianın da beğenilerini toplamıştı

tayfur1.jpg.

Kiralık sözleşmesinin sonra ermesinin ardından Alanyaspor'a dönen Tayfur Beşiktaş'ta yeniden forma giymek isterken, yüksek bonservis beklentisi transfere engel olmuştu.

tayfur2.jpg

Uzun süredir Alanyaspor'la transfer görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar Tayfur transferinde anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre Beşiktaş Tayfur'un bonservisi için Alanyaspor'a 1 milyon euro ödeyecek ve oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN