Kartal'ın yeni hocası belli oldu! Galatasaray'ın efsane ismi Beşikktaş'ın başına geçiyor! Yer yerinden oynayacak...

Kartal'ın yeni hocası belli oldu! Galatasaray'ın efsane ismi Beşikktaş'ın başına geçiyor! Yer yerinden oynayacak...

Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan, Süper Lig'de ise beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ın yeni patronu belli oldu. Kartal, ezeli rakibi Galatasaray'ın efsane ismini takımın başına geçirmek için düğmeye bastı.

Sezonu Kasımpaşa mağlubiyetiyle kapatan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Serdar Topraktepe yönetiminde Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan siyah-beyazlı ekip, Galatasaray'ın efsane ismini takımın başına getirme kararı.

Bu sezon beş farklı teknik adam ile çalışarak teknik direktör konusunda bir istikrar yakalayamayan Beşiktaş, Fernando Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında yeni teknik adam arayışlarına başlamıştı.

Sezonu Serdar Topraktepe yönetiminde Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan siyah-beyazlı ekip, büyük bir sürprize imza atarak ezeli rakibi Galatasaray'ın efsane ismini takımın başına geçirmek için harekete geçti.

GS TV eski çalışanı Serbay Şenkal'ın aktardığına göre; Teknik adam arayışlarını sürdüren Beşiktaş, sürpriz bir hamleye imza attı.

Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, Aralık ayında imza attığı Panathinaikos ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Fatih Terim'i takımın başına geçirmek için düğmeye bastı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Şenkal, Fatih Terim'in Beşitaş'ın başına geçmeye sıcak baktığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Aldığım bir istihbarat; Sn Hasan Arat, Beşiktaş Teknik Direktörlüğü için Sn Fatih Terim’i arıyor, oturalım konuşalım diyor. Sn Fatih Terim ise, Beşiktaş Teknik Direktörlüğüne yeşil ışık yakıyor, anlaşırsak neden olmasın diyor çevresine. Bakalım olumlu neticelenecek mi bu önemli süreç."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN