Kasımpaşa'da Selçuk İnan'ın yerine gelecek isim belli oldu! Herkesi şaşırtan anlaşma! Yepyeni dönem başlıyor

Kasımpaşa'da Selçuk İnan'ın yerine gelecek isim belli oldu! Herkesi şaşırtan anlaşma! Yepyeni dönem başlıyor

Sezona genç teknik adam Sami Uğurlu ile başlayan daha sonrasında Şenol Can'ı göreve getiren, kısa süre sonra Şenol Can ile yolları ayırarak Galatasaray'ın eski yıldızı Selçuk İle yola devam etme kararı alan Kasımpaşa, Selçuk İnan ile yaşadığı ayrılığın ardından yeni teknik adamını buldu.

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Kasımpaşa'nın yeni teknik adamı belli oldu. İstanbul ekibinin yeni hocası herkesi şaşırttı.

Sezona Sami Uğurlu ile başlayan İstanbul ekibi, daha sonrasında sırasıyla Şenol Can ve Selçuk İnan'ı göreve getirmişti. İstanbul temsilcisinde her isi ismin görevi süresi kısa sürerken yeni hoca belli oldu.

Bu sezon Süper Lig'e Sami Uğurlu yönetiminde başlayan Kasımpaşa, 3. haftada Şenol Can'ı göreve getirmiş, genç teknik adama 11 maçta görev vererek daha sonrasında Selçuk İnan ile anlaşmaya varmıştı.

Selçuk İnan'a da 12 maç şans veren Kasımpaşa, söz konusu karşılaşmalarda yalnızca 11 puan toplamıştı. Kasımpaşa, geçtiğimiz günlerde Selçuk İnan ile yollarını ayırmıştı. İstanbul ekibinin yeni teknik adamı belli oldu.

YENİ HOCA BELLİ OLDU

A Spor'un haberine göre Kasımpaşa, teknik direktörlük görevi için Kemal Özdeş ile anlaşmaya vardı. Süper Lig ekibinin kısa süre içerisinde resmi açıklamayı yapmasının beklendiği kaydedildi. 52 yaşındaki Kemal Özdeş, 2016-17, 17-18, 18-19 ve 19-20 sezonlarında Kasımpaşa'da görev almıştı.

Kasımpaşa yine Kemal Özdeş dedi - Spor - ODATV

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN