Kayserispor Giresunspor'u evinde rahat geçti

Kayserispor Giresunspor'u evinde rahat geçti

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Kayserispor, evinde konuk ettiği GZT Giresunspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

STAT: Kadir Has

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Gökhan Barcın

YUKATEL KAYSERİSPOR: Bilal Beyazıt, Onur Bulut, Mert Çetin, Hosseini, Carole, Abdulkadir Parmak, İbrahim Akdağ (Dk. 34 Attamah), Bertolacci (Dk. 68 Campanharo), Thiam (Dk. 86 İlhan Parlak), Cardoso (Dk. 46 Mane), Gavranovic (Dk. 86 Ramazan Civelek)

GZT GİRESUNSPOR: Okan Kocuk, Aziz Eraltay, Diarra, Sergen Piçinciol (Dk. 87 Balde), Zeki Yavru, Traore (Dk. 46 Muhammed Gümüşkaya), Flavio, Diabate (Dk. 73 Champness), Chiquinho, Sergio (Dk. 65 Süleymanov), Doukara (Dk. 46 Umut Nayir)

GOLLER: Dk. 29 Gavranovic, Dk. 45+1 Mert Çetin (Yukatel Kayserispor), Dk. 86 Suleymanov (GZT Giresunspor)

SARI KARTLAR: İbrahim Akdağ, Bertolacci, Carole, Onur Bulut (Yukatel Kayserispor), Sergen Piçinciol, Chiquinho, Suleymanov (GZT Giresunspor)

Süper Lig’in 26'ncı haftasında Yukatel Kayserispor, sahasında GZT Giresunspor'u 2-1 yendi.

12'nci dakikada ceza alanında topla buluşan Chiquinho'un şutunu kaleci Bilal Bayazıt kurtardı.

29'uncu dakikada sol kanattan taç atışı kullanan Carole Cardoso'ya pas verdi. Cardoso'nun ceza sahası içine attığı pasta topla buluşan Gavranovic topu ağlara yolladı: 1-0.

36'ncı dakikada ceza sahası dışından Thiam'ın kullandığı serbest vuruş yandan auta gitti.

45+1'inci dakikada sol çaprazdan Abdulkadir Parmak'ın ortasında topla buluşan Mert Çetin'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-0.

47'nci dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Muhammed Gümüşkaya'nın kaleye çektiği şutu kaleci Bilal kurtardı.

55'inci dakikada Zeki Yavru'nun rakip ceza sahasının hemen dışında kaleye çektiği şut auta gitti.

63'üncü dakikada ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Bertolacci'nin sert şutunda top üst direkten oyun alanına döndü. Ceza alanında topla buluşan Thiam'ın vuruşunda ise rakipten dönen topu savunma uzaklaştırdı.

76'ncı dakikada Campanharo'nun pasında topla buluşan Abdulkadir Parmak'ın ceza sahası çizgisinde kaleye çektiği şut yandan auta gitti.

86'ncı dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Suleymanov'un kaleye çektiği şut ağlarla buluştu: 2-1.

Karşılaşma 2-1 sona erdi.

hikmet-karaman.jpg

HİKMET KARAMAN: PLAKAYI YAZDIRALIM İSTEDİK, GERÇEKLEŞTİRDİK

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında ağırladığı Giresunspor'u 2-1 mağlup ederek puanını 38'e yükseltti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Oyunun genelini takım olarak beğenmedik. İlk 10 dakika iyi başlamamıza rağmen ilk devrenin son 30 dakikası topa sahip olma kontrolünü veya çok pas hatası yaptık. Ama bir organizasyonumuz olduğu için 2 tane gol attık. İkinci yarı İbrahim'in sarı kart yemesi ve oyundan çıkması, daha sonra Bertolacci'nin sarı kart görmesi ve oyundan çıkması bizim açımızdan önemli. Çünkü ikinci yarı skoru artırmamız gerekirken zaman zaman bireysel oyuna yöneldi bazı oyuncularımız. Oyuna soktuğum bazı oyuncu arkadaşlarımız daha fazla katkı vermesi gerekir. Oyuna giren kim olursa olsun takıma katkı yapacak. Bu katkı olmadığında rakip risk alıyor. Hal böyle olunca son dakikalarda yediğimiz golün ardından uzatmayla beraber son 10 dakika geçmez. Bu sefer ister istemez savunmada kalırsın, 2-1'i koruma içgüdüsü. Olmaması gerekir. Hafta içi bunu tartışacağız. Diğer yandan Giresunspor takımı deplasmanda diğer takımlara oranla en fazla maç kazanan takım. Ben asla kolay olduğunu düşünmedim, deplasmanda 12 puan almış. Çok önemli bir puan. Dolayısıyla böyle bir takıma karşı oynadık. Plakayı yazdıralım dedik, gerçekleşti. Önemli olan 3 puandı, bu 3 puanda da dersler çıkartarak yolumuza devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN