Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'a veda ediyor! Dünya devine transfer oluyor...

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'a veda ediyor! Dünya devine transfer oluyor...

Geçen sezonun başından bu yana Galatasaray forması altında gösterdiği performansla sarı-kırmızılı ekibin ilk 11'inde vazgeçilmez isimler arasına giren Kerem Aktürkoğlu, sezon sonunda Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor.

Geçen sezondan bu yana ortaya koyduğu performansla dev takımların radarına giren Kerem Aktürkoğlu, sezon sonunda Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin golcü isminin yeni durağı şimdiden belli oldu.

2020-2021 sezonunda 24 Erzincanspor'dan Galatasaray'a transfer olan, sarı-kırmızılı forma altında attığı gollerle A Milli Takım'a kadar yükselen genç yıldız Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; 25 yaşındaki golcü futbolcu için Serie A ekibi Roma devreye girdi. İtayan ekibinin Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray ile masaya oturduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılı ekip, güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan 25 yaşındaki golcü için 15 milyon euroluk bir teklif bekliyor.

Bu sezon 45 maçta sarı-kırmızılı formayı terleten milli yıldız bu karşılaşmalarda 14 gol 8 asiste imza attı. 2020-2021 sezonundan bu yana Galatasaray formasını terleten milli yıldızın sezon sonunda sarı-kırmızılı ekibe veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Milli golcünün Roma'ya transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN