Kerem Aktürkoğlu Şampiyonlar Ligi tarihine geçti! Tekrarlanması güç başarı...

Kerem Aktürkoğlu Şampiyonlar Ligi tarihine geçti! Tekrarlanması güç başarı...

Galatasaray'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, Manchester United kalesine attığı golle tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti.

Şampiyonlar Ligi 5. hafta karşılaşmasında evinde İngiliz devi Manchester United'ı ağırlayan Galatasaray, rakibi ile 3-3 berabere kalarak gruptan çıkma umudunu sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekibin son golünü kaydeden Kerem Aktürkoğlu, tekrarlanması güç bir başarıya imza atarak Devler Ligi'nde tarihe geçti.

Evinde ağırladığı Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi tarihine geçti.

Opta'nın aktardığına göre; Kerem Aktürkoğlu, Cristiano Ronaldo'dan (2012/13) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda Manchester United filelerini hem iç sahada hem de deplasmanda havalandıran ilk oyuncu oldu.

Bu sezon Galatasaray forması altında 24 maçta görev alan golcü futbolcu, takımına 6 gol 7 asistlik katkı sundu. 25 yaşındaki golcü futbolcunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN