Kerem Aktürkoğlu: Takımımla ve taraftarımla gurur duyuyorum

Kerem Aktürkoğlu: Takımımla ve taraftarımla gurur duyuyorum

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Barcelona maçı hakkında ''Büyük zafere bu kadar yaklaşmışken daha da ileriye gitmek tek arzumuzdu. Nasıl ki taraftarımız dün bir saniye bile takımı desteklemekten vazgeçmedi. Biz de mücadeleden bir saniye vazgeçmeyeceğiz. Takımımla ve taraftarımla gurur duyuyorum'' dedi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, 1-2 sona eren Barcelona karşılaşması sonrasında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Aktürkoğlu şunları söyledi:

“Düşler Sahnesi” maalesef bizim için sona erdi. Büyük zafere bu kadar yaklaşmışken daha da ileriye gitmek tek arzumuzdu. Her ne kadar dünkü Barcelona maçı ile elenmiş olsak da, çok şey kazandık. Tecrübe, takım ruhu, birliktelik ve daha niceleri.

Bu kazançlar bizi ilerideki başarılarımıza ulaştıracak buna yürekten inanıyorum. Nasıl ki taraftarımız dün bir saniye bile takımı desteklemekten vazgeçmedi. Biz de mücadeleden bir saniye vazgeçmeyeceğiz. Takımımla ve taraftarımla gurur duyuyorum!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN