Konyaspor açıkladı: Fenerbahçe ile anlaştık ancak...

Konyaspor açıkladı: Fenerbahçe ile anlaştık ancak...

Jorge Jesus yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev karşılaşmasına kadar tüm transferleri tamamlamak isteyen sarı lacivertli ekip Konyaspor'un yıldız futbolcusunu kadroya katmak üzere.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetiminde şampiyonluk hedefiyle çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bruma ve Lincoln transferleriyle transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, gözünü İttifak Holding Konyaspor'un yıldızına dikti.

Kanarya, yeşil-beyazlı forma altında gösterdiği performansla büyük takımların radarına giren 27 yaşındaki savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'nın transferi için Konyaspor ile anlaşmaya vardı.

bardak.jpgAbdülkerim Bardakçı

"BİZ ANLAŞTIK, KARARI ABDÜLKERİM VERECEK"

Yeşil-beyazlı ekibin kurmayları tarafından yapılan açıklamada "Kulüpler transfer konusunda prensipte anlaşma sağladı. Ancak Abdülkerim ile Fenerbahçe arasında pürüz çıktığını biliyoruz. Kararı Abdülkerim verecek. Oyuncumuz bizimle antrenmana çıkmaya devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN